Popular Posts

Tuesday 11 October 2016

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ

"Δεν εχει σημασία ποιος είσαι, η ποιος νομίζεις οτι είσαι, αυτο που έχει σημασία ειναι αν εισαι σωσμένος" λέει ο Κύριος.
Δεν θα είμαι διαθέσιμος για να σε βοηθήσω αν συνεχίσεις αυτόν τον τρόπο ζωης λέει ο Κύριος σ' Αυτόν που πάσχει από παιδεραστία.
Σημείωσης.
Ακόμα και το σκληρότερο μήνυμα ο Κύριος επιθυμεί να γλυτώσει τον αμαρτωλό, τον καθένα που εχει πέσει σε δίχτυα αιχμαλωσίας.
<<Δεν υπάρχει δίκαιος άνθρωπος, ούτε ένας.
Δεν υπάρχει κανένας με σύνεση.
Δεν υπάρχει κανένας που να αναζητεί το Θεό.
Όλοι απομακρύνθηκαν από το Θεό,
όλοι εξαχρειώθηκαν.
Κανένας, μα κανένας δεν κάνει το καλό
>>(Ρωμαίους 3:10-12)

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ :
<Ενώ γνώρισαν το Θεό μέσα από τη δημιουργία, ούτε τον δόξασαν ούτε τον ευχαρίστησαν ως Θεό. Αντίθετα, η σκέψη τους ακολούθησε λαθεμένο δρόμο, και η ασύνετη καρδιά τους βυθίστηκε στο σκοτάδι της πλάνης. 22Έτσι, ενώ θριαμβολογούσαν για τη σοφία τους, κατάντησαν ανόητοι, 23ως το σημείο, αντί για το δημιουργό αθάνατο Θεό, να προσκυνούν είδωλα που παρασταίνουν θνητούς ανθρώπους, πουλιά, τετράποδα ζώα κι ερπετά.
24Γι’ αυτό τους παρέδωσε ο Θεός στις βρωμερές επιθυμίες τους και τους άφησε να ατιμάζουν μόνοι τους τα σώματά τους. 25 Στη θέση της αλήθειας του Θεού έβαλαν το ψέμα και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση αντί για τον Κτίστη –ας είναι αιώνια ευλογημένος· αμήν. 26Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη: Οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες· 27το ίδιο και οι άντρες· άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους. 28Κι αφού το θεώρησαν περιττό να γνωρίσουν το Θεό ενσυνείδητα, τους παρέδωσε ο Θεός στη μωρία τους, κι έτσι κάνουν ανάρμοστα πράγματα. 29 Είναι γεμάτοι από κάθε λογής αδικία, πορνεία, πονηρία, πλεονεξία, κακία. Είναι γεμάτοι φθόνο, φόνο, φιλονικία, απάτη και κακοήθεια>>(Ρωμαίους 1:21-29)

Αλλα συμβαίνει ακομα και σε γνήσιους χριστιανούς να έχουν πέσει σε αιχμαλωτιστικες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ για την ψυχη αμαρτωλές σαρκικές επιθυμίες.
Την γιατρεια και την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και την ΣΩΤΗΡΙΑ την δινει μονο ο Χριστος στον μετανοημένο αμαρτωλό που την βοήθεια του Κυρίου του με ολο του το είναι θα ζητήσει !!!
Φίλε μου, ολοι μας είμαστε αμαρτωλοί, και ολοι μας αμαρτανουμε κάθε μερα, ο Χριστος ομως μα το δικο του αίμα πληρωσε την τιμωρία της δικής μας αμαρτίας, ωστε οποίος ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και με ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον Χριστο, γαντζωθεί στον Χριστο και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί να μην τιμωρηθεί με την τιμωρία που του αξίζει, αλλα να λάβει την ΧΑΡΗ και την ΣΩΤΗΡΙΑ που δεν του αξιζει !!!(Εφεσιους 2:8-9,Τίτος 3:4)
<<Ο ΧΡΙΣΤΟΣ όμως, φορτώθηκε τις θλίψεις μας κι υπέφερε τους πόνους τους δικούς μας. Εμείς νομίζαμε πως όλα όσα τον βρήκαν ήταν τραύματα, πληγές και ταπεινώσεις από το Θεό. 5Μα ήταν αιτία οι αμαρτίες μας που αυτός πληγώθηκε, οι ανομίες μας που αυτός εξουθενώθηκε. Για χάρη της δικής μας σωτηρίας εκείνος τιμωρήθηκε και στις πληγές του βρήκαμε εμείς τη γιατρειά.
6Όλοι εμείς πλανιόμασταν σαν πρόβατα· είχε πάρει καθένας μας το δικό του δρόμο. Μα ο Κύριος έκανε να πέσει πάνω του όλων μας η ανομία.>
>(Ησαιας 53:4-6)

No comments:

Post a Comment