Popular Posts

Tuesday 30 October 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ

Φίλοι μου στην Σωτήριο Αγάπη του Χριστού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μας βάλει κάποιος άλλος, κάποια Οργάνωσης η κάποια εκκλησία να πιστοποιήσει για την Αγάπη μας για τον Χριστό και να απαντήσει για μας. 

Ο Χριστός κοιτάζει να δει ποια ειναι η δική μας καρδιακή απάντηση στο κάλεσμα του στη πρόσφορα του ΑΝAΠΑΥΣΗ (Ματθαίος 11:28) και Αιώνια ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ίδιο να μας ΔΩΣΕΙ(Ιωάννης 1:12. 3:16,Αποκάλυψη:20), και βάση της απάντησης της καρδιάς μας στην αιώνια Ζωή μαζι του θα μπούμε η για πάντα μακριά του θα χαθούμε. 
« Να, στεκομαι τωρα μπρος στην πορτα της-καρδιάς σου και χτυπώ! Αν κάποιος ακούσει τη Φωνή μου και μ' ανοίξει την καρδιά του, Θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα Γιορτάσουμε μαζί»(Αποκάλυψης 3:20)

Η ευλογία της Σωτηρίας και της Αιώνιας με τον Χριστό Κοινωνία θα καθορισθεί απο την απάντηση της καρδιάς μας προς τον Σωτήρα Χριστό.

Όποιος από μας τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδία του και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤEI αυτός απο το Άγιο του Πνεύμα θα βαπτιστεί και Πότε δεν θα χαθεί. «Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, Σ'οσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον εμπιστεύτηκαν σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν παιδιά ΘΕΟΥ. Από τον Θεό Γεννηθηκαν αυτοι , και ΟΧΙ απο γυναίκας αίμα, ουτε απο επιθυμία και ενέργεια ανθρωπινή»(Ιωάννης 1:12). 
Οποιος ομως το κάλεσμα του Χρστου αγνοήσει για πάντα μακριά του Θα βρεθεί επειδή ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ την καρδία του ανοίξει και τον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ. 

Φίλε σου εύχομαι τον Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό σου Σωτήρα να τον Δεχτείς και στην Ευλογια του, και Αιωνία Ζωή που στα πιστα του παιδια χαριζει και εσυ να μπεις.

1 comment: