Popular Posts

Monday 1 October 2012

ΤΟ ΜΟΙΧΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΛΑΔΙΑ


Φίλοι μου απο την αρχαιότητα ήμασταν Ελαιοπαραγωγοί, καλοί ναυτικοί, και ανάμεσα μας υπήρχαν έμποροι καλοί και έμποροι που ΝΟΘΕΥΑΝ το καλό λαδι.

Το νοθευμα του Αγνού Λαδιού ειναι δύσκολο να το διακρίνεις ιδίως εαν αυτο ήταν πάντοτε το λάδι του σπιτιού σου, το κρατικό που απόλυτα το εμπιστευόσουν αφου ειχε ολες τις επίσημες και νόμιμες κρατικές σφραγίδες.

Το ίδιο ακριβώς δυστυχώς συμβαίνει και σήμερα με το ΑΓΝΟ ΛΑΔΙ του ΑΨΕΥΔΟΥΣ Ευαγγελίου εχει ΝΟΘΕΥΘΕΙ και ΜΟΙΧΕΥΘΕΙ τα τελευταία χιλια επτακόσια χρόνια με θεωρίες και διδασκαλίες πλαστές που αναπτύχθηκαν με υποκριτικό τροπο απο Ψευδοδιδασκαλους που είχαν και έχουν ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ την συνείδηση μας προειδοποίησε ο Απόστολος Παύλος.(Α.τιμοθεου 4:1-3) αλλα επειδή αυτο ηταν το ΛΑΔΙ της εθνικής μας παραγωγής αρνούμενα καλοπροαίρετα να το συγκρίνουμε με το αγνό λαδι ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Ευαγγελίου και να παραδεχτούμε οτι εχει ΝΟΘΕΥΤΕΙ.

Φιλε μου ειναι ΑΣΩΤΙΑ να αντιστέκεσαι στην αλήθεια του Ευαγγελίου, και να υποστηρίζεις διδασκαλίες νοθευμενες, ειναι σαν να πουλάς και να ΤΡΩΣ ΠΛΑΣΤΑ ΛΑΔΙΑ .
Ειναι ΑΣΩΤΙΑ να μην εκτιμάς τον ΑΨΕΥΔΗ λογο του θΕΟΥ στο Ευαγγέλιο του Χριστού που ειναι ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ για καθε Πιστευοντα,(Ρωμαιους 1:16) αλλα σαν μαθητής αλχημείας ασχετα εδαφια να χρησιμοποιείς για να μην παραδεχτεςί τον Λόγο του θεου που θα σώσει την Ψυχή σου αν τον ΔΕΧΤΕΙΣ.

Φιλε μου ειναι μεγαλη Ασωτια παρασυρόμενος απο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ να αρνείσαι τον ΛΟΓΟ του θεου που σε καλεί ν' ανοίξεις την καρδιά σου και τον Χριστό Κύριο και Σωτηρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12-13.Αποκάλυψη 3:20)

Φιλε μου η ΑΓΑΠΗ του Χριστου εις τον ιδιο σε καλεί να ΑΦΗΣΕΙΣ την ΑΣΩΤΙΑ σου να κερδίσεις την Ζωη.

'Κυριε Ιησου Χριστέ μετανοώ που για τοσο πολυ καιρο αρνιωμουν την ΑΛΗΘΕΙΑ του ΛΟΓΟΥ σου να ΔΕΧΤΩ, και σου Ζητω να με συγχωρέσεις, και με την παρουσία σου να με ΕΥΛΟΓΗΣΕΙΣ και όλες τις ημέρες της Ζωης μου μαζι μου να τις Ζήσεις. Χριστε μου σ' ευχαριστώ' Ειναι η προσευχή που αν ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και εκφράζει την καρδιά σου ο Χριστός θα απαντήσει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.

Σου εύχομαι Φίλε μου στον ΧΡΙΣΤΟ να ΔΟΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζώη και εσύ να ΜΠΕΙΣ

No comments:

Post a Comment