Popular Posts

Monday 22 October 2012

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Σ' ένα κόσμο που τα πάντα αλλάζουν, που τίποτε δεν είναι Ιερό και όσιο, που σχεδόν καμία Υπόσχεση η σύμβαση δεν παραμένει αιώνια, και που ακόμα οι βασικές αλήθειες της Ζωής μέσα απο τους Αιώνες έχουν αλλοιωθεί και συμπλεύσει με το ρεύμα της κοινωνίας ειναι εξαιρετικά ανακουφιστικό όταν συνειδητοποιείς οτι ο ΛΟΓΟΣ του Θεου είναι ΑΙΩΝΙΟΣ, και οτι ο καθε ΛΟΓΟΣ του Χριστού ΙΣΧΥΕΙ και θα ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ  ασχέτως απο  παραδόσεις και διδασκαλίες που τα Λογια του Χριστου τα τροποποιούν και τα αναιρούν οσοι τα λογια του Ιησου Χριστου τα ασπαστουν στην Αιωνια Ζωη θα μπουν. 


H ΑΛΗΘΕΙΑ  είναι οτι κάθε ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ θα εκπληρωθεί και όποιος στηρίξει την Ζωή του και όλο του το είναι στον Χριστό -που ειναι και Ο ΛΟΓΟΣ του Θεου(Ιωαννης 1:1)- θα ΣΩΘΕΙ και στην Αιωνια ΖΩΗ θα μπει!

Ο Χριστος ο ίδιος μας είπε «Σας βεβαιώνω πως μέχρι να αφανιστούν ο Ουρανός και η γη, ούτε ενα γιώτα ούτε ένας τόνος δεν πρόκειται να καταργηθεί απο τον νόμο, ώσπου να ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ» (Ματθαίος 5:18).
Φίλοι μου κάθε Λόγος του ΧΡΙΣΤΟΥ θα εκπληρωθεί «κάθε σάρκα είναι σαν χορτάρι και κάθε δόξα ανθρώπου σαν άνθος τού χορταριού· ξεράθηκε το χορτάρι, και το άνθος του ξέπεσε· ο λόγος, όμως, του Κυρίου ΜΕΝΕΙ στονΑΙΩΝΑ »(Α.Πέτρου 1:25,Ησαΐας 40:8)

"Κύριε, ο ΛΟΓΟΣ σου παραμένει για ΠΑΝΤΑ στον ουρανό, η αλήθεια σου σε γενεά και γενεά· θεμελίωσες τη γη και παραμένει.(ψαλμός 119:89-90)και "Η δικαιοσύνη σου είναι δικαιοσύνη στον ΑΙΩΝΑ, και ο νόμος σου ΑΛΗΘΕΙΑ "(Ψαλμός 119:142)μας βεβαιώνει ο Ψαλμωδός.

Φίλοι μου, ο Λόγος του Κυρίου έχει συνοχή και είναι Αδύνατον λόγια του να επιστρέψουν σ' αυτόν αδειανά (Ησαΐας 55:11) αλλα κάθε λόγος του θα εκπληρωθεί. 

Φιλοι μου πάψετε να αμφισβητείτε τα λόγια του Χριστού, ο Ιησούς Χριστός ειναι ο ΙΔΙΟΣ ΧΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ και ΑΥΡΙΟ, γι' αυτό βάλτε όλη την  Ελπίδα σας στον Χριστό. Ανοίξτε χωρίς δισταγμό την καρδία σας στον επι γης παρών Θεό Ιησού Χριστό και στην Ευλογία του θα μπείτε, και πότε δεν θα χαθειτε !

No comments:

Post a Comment