Popular Posts

Saturday 13 October 2012

ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΤAΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΤAΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.


Φίλοι μερικοί έχουν Φίλτρα στα μάτια τους και στην καρδία τους. Και όταν διαβάζουν η ακούνε κάτι αμέσως το φίλτρο της  δυσπιστίας τους , της αντίθεσης τους ενεργεί και αντι να τους επιτρέψει την αλήθεια του μηνύματος να εκτιμήσουν. Κοιτάζουν να βρούνε κάποιο λάθος φαινομενικό η  και πραγματικό ώστε ολο το μήνυμα να αγνοήσουν.

Φίλε μου ο έλεγχος των γράφων απαιτείται και είναι ΩΦΕΛΙΜΟΣ αλλα η προκατάληψης και η επίμονη καποιο λαθος να βρούμε ώστε την ΑΛΗΘΕΙΑ να μην την παραδεχτούμε, στην σωτηρία δεν οδηγεί αλλα στο σκοτάδι και μακριά απο τον Χριστό  κρατεί αυτόν που παντα καποιο λαθος  ψάχνει για να βρει.
Φίλε αν διακατέχεσαι απο ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ την Αλήθεια ΔΕΝ θα την ΔΕΧΤΕΙΣ γιατι το δογματικό σου Φίλτρο δεν σ' αφήνει την ΑΛΗΘΕΙΑ να την διακρίνεις και να την παραδεχτείς και εσυ θα ΖΗΜΙΩΘΕΙΣ.

Φίλε μου ακόμα και η Δογματική σου ΥΠΕΡΟΨΙΑ σου επέτρεπε κάποιο λάθος να έβρισκες πάλι στον παράδεισο ΔΕΝ θα έμπαινες, άλλα μόνο αν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ που ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΣΠΑΖΟΣΟΥΝ, και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ σου με  ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ τον ΔΕΧΟΣΟΥΝ.(Ιωάννης 1:12-13, Αποκάλυψης 3:20)

«Κύριε Ιησού Χριστέ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ  με απο τα Φίλτρα της καρδιάς μου που αντι να επιθυμώ την αλήθεια να ΔΙΑΚΡΙΝΩ και να την ασπαστώ προσπαθώ καποιο λαθος να βρω ωστε στην ΑΛΗΘΕΙΑ να την αγνοήσω και και Σωτήρα και Κύριο μου να ΜΗΝ σε ΔΕΧΤΩ» ειναι η Προσευχή που στην ΣΩΤΗΡΙΑ θα οδηγήσει εκείνον που η δογματική του προκατάληψη τον Εξαπατά και μακριά απο την ΑΛΗΘΕΙΑ που ΣΩΖΕΙ στο σκοταδι τον ΚΡΑΤΑ!

«Αν εσείς μείνετε ΣΤΑΘΕΡΟΙ στο λόγο μου, θα ειστε πραγματικά μαθητές μου, και θα ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ θα σας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ»(Ιωάννης 8;31) Λέγει ο Ιησούς Χριστός στον καθένα που η Δογματική του Υπεροψία δεν τον αφήνει την Αλήθεια να την διακρίνει, να την ΑΣΠΑΣΤΕΙ, και τον Χριστό Σωτήρα και Κυριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ !!!!

No comments:

Post a Comment