Popular Posts

Tuesday 23 October 2012

Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.


H διαπίστωσης της καρδιάς -απο τον Θεό- ειναι αυτή που θα καθορίσει αν με τον Χριστό θα βρεθείς η μετά θάνατον θα χαθείς, γιατί μονο ο Θεός μπορεί και διακρίνει αυτόν που αληθινά τον Γιο του τον Χριστό εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ, από αυτόν που χωρίς τον Χριστό να εχει εμπιστευτεί πηγαίνει στην εκκλησία, μεταλαμβάνει και πολλά άλλα κάνει αλλα ...η καρδιά του ειναι ΚΡΙΑ για τον Χριστό και Ποτε ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ Σωτήρα και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ !

Ο Θεός κοιτάζει τα βάθη της καρδιάς και ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ απο φαινομενική υπακοή και στείρα θρησκοληψία γιατι < Έχει τη δύναμη να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ τους διαλογισμους και τις προθέσεις της ΚΑΡΔΙΑΣ, και ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ δημιούργημα αδιερεύνητο για τον θεο> (Εβραίους 4:13,Ρωμαίους 8:27,Πράξεις 1:24) 
'Θα ηθελα να σ' Αγαπώ Κύριε όλες τις ήμερες της Ζωής μου' ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό γιατι η γονιμότης της σωτηρίας ειναι στην καρδία.
Η Σωτηρία συλλαμβάνεται στην καρδιά οχι από σπέρμα φθαρτό αλλά άφθαρτο, χάρη στον ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ, που είναι ζωντανός και μένει αιώνια (Α.Πέτρου 1:23), και Θεός γνωρίζει ποιος τον ΧΡΙΣΤΟ εχει ασπαστεί και ποιος απλώς ειναι εκκλησιαζόμενος ΘΡΗΣΚΟΣ άλλα στον Χριστο ΠΟΤΕ του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ !!!
Το Πιστό παιδί του Κυρίου ο Αναγεννημένος Χριστιανός απο Ευγνωμοσύνη ΘΥΣΙΑΖΕΙ τα ΠΑΝΤΑ καλλιεργώντας την Σωτηρία που ΔΩΡΕΑ έλαβε οταν επέστρεψε και μ' ολη του την καρδία ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ τον Χριστόν(Εφεσιους 2:8-9) και που ΔΕΝ ειναι ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ. 
 Αναλογίσου πόσα καλά έργα έκανε ο άσωτος γιος πριν τον στέψει ο πατέρας του με το βασιλικό δαχτυλίδι όταν ο πατέρας είπε < Φέρτε την καλύτερη στολή και ντυστε τον, και δώστε του το δαχτυλίδι για το χέρι του και υποδήματα για τα πόδια του.Φέρτε επίσης το καλοθρεμμένο μοσχάρι και σφίξτε το. για να φάμε και ευφρανθούμε, γιατί αυτός εδώ ο Γιος μουΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ και ΞΑΝΑΖΗΣΕ, ΧΑΜΕΝΟΣ ηταν και ΒΡΕΘΗΚΕ>(Λουκάς 15:22)
Κανένα έργο δεν είχε κάνει Παρα το MONAΔΙKO. Ειλικρινά ΜΕ ΟΛΗ του την ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ και ΕΠΙΣΤΡΕΨΕ στον ΠΑΤΕΡΑ, και στην Δική μας περίπτωση μέσω του Ιησου ΧΡΙΣΤΟΥ μπορούμε στην ευλογία του Πατρός  να μπούμε οταν τον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό μας ΣΩΤΗΡΑ τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ! (Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)
Τα έργα πάντοτε ακολουθούν την ΓΝΗΣΙΑ σωτηρία και ειναι το αρωμα, οι καρποί ευγνωμοσύνης του ΣΩΣΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΟΥ παιδιού του Κυρίου για το ΑΝΕΚΤΙΜΥΤΟ ΔΩΡΟ που έλαβε οταν πίστευσε, εμπιστευθεί τον Χριστό, και ΟΧΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ εργων για να ΜΗΝ καυχηθει κανεις ( Εφεσιους 2:8-9)

Σου εύχομαι στον Χριστό να δοθείς και στην Αιώνια Ζωή και εσυ να μπεις

No comments:

Post a Comment