Popular Posts

Thursday 18 October 2012

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

«Ξέρω πολυ καλα τα σχέδια που εχω κάνει για σας .Θέλω την Ευημερία σας και ΟΧΙ την καταστροφή σας, Θέλω να σας χαρίσω το μέλλον που εσείς ελπίζετε. Αν με ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ κι ΕΡΘΕΤΕ να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ Σ' ΕΜΕΝΑ , Εγώ θα σας ΑΚΟΥΣΩ.»(Ιερεμίας29:11) 

Δεν υπαρχουν καλυτερα νεα απο αυτα οτι  Χριστός μας καλει με ολη μας την καρδια να τον εμπιστευτουμε και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα ΜΠΟΥΜΕ
«Αν με ζητήσετε Θα ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ, φτάνει να με αναζητήσετε με ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ σας. Θα με βρείτε και Θα ΑΛΛΑΞΩ την κατάσταση σας»(Ιερεμίας 29: 12-14)
Για εκείνους και εκείνες που τον Χριστό ΑΓΑΠΟΥΝ και Κύριο και Σωτήρα τους τον ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ο λόγος του Κυρίου είναι οτι τους εχει ετοιμάσει ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΤΙ  ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ.(Α.Κορινθιους 2:9)

Φίλοι μου ας  προσευχομαστε να εχουμε την ΑΣΑΛΕΥΤΗ καρδιακη πιστη που ειχε ο βασιλέας Δαβίδ, που χαρη στην Πιστη του αυτη ακομα και οταν οι εχθροι του παραμονευαν να του παρουν την ζωη του εκεινος τον Κυριο δοξολογουσε και του ελεγε ψαλοντας «Κι αν περπατησω καποτε στο σκοτεινο φαργγι που φερνει προς τον Θανατο, και Παλι δε θα φοβαμαι, γιατι μαζι μου θα 'σαι συ-κακο δεν θα μου τυχει, με προστατευει ο νομος σου:ραδι σου μα και γκλιτσα.Τραπεζι ομορφοστολιστο ετοιμασες μπροστα μου. κι αντικρινα μου οι εχθροι το βλεπουν κι απορουνε.Την κεφαλη μου ΕΧΡΙΣΕΣ με τ'αγιο σου το λαδι,και τωρα τπ ποτηρι μου, ΧΑΡΑ το ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ. Η καλοσύνη και η Αγάπη σου Θα' νε μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου και στου Κυρίου τον οίκο θα κατοικώ ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου»(ψαλμός 23:6)

Αν δεν έχεις οπως ο βασιλεας Δαβιδ 
την βεβαιότητα της Σωτηρίας σου, σήμερα ειναι η ήμερα χωρίς επιφύλαξη  ν' ανοίξεις την καρδιά σου και τον Χριστό ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Ευλογια του και εσυ να μπεις.  


«Κυριε Ιησου Χριστε δέξου με τον αμαρτωλό. Συγχώρεσε με που ως τώρα την Χάρη και το ΕΛΕΟΣ σου Αγνοούσα, σου ζητώ να με συγχωρέσεις απο ΟΛΑ μου τα αμαρτήματα, και μαζι μου να ΖΗΣΕΙΣ ολες τις ήμερες της Ζωής μου. Ειμαι δικός σου και θέλω να κάνω το θέλημα σου» Ειναι η προσευχή που αν ειλικρινής Ο Χριστός θα απαντήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει, και στα σχεδια τα καταπληκτικα που και για σενα εχει προετοιμασει ο ΘΕΟΣ, ΘΑ ΜΠΕΙΣ  και στην ευλογια του ολες τις ημερες της ζωης σου θα ΖΕΙΣ ! 

No comments:

Post a Comment