Popular Posts

Thursday 25 October 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.


Γιατί αντι να Εκφράζει την Συμπόνοια του Θεού για τον καταδυναστευμένο  ξένο, διακατέχεται απο Ρατσιστικό ΜΙΣΟΣ και φθόνο προς τον συνάνθρωπο μας που τα χτυπήματα και οι αναποδιές της Ζωης τον έφεραν στον τόπο μας για να δει  μια άσπρη ήμερα. 

Δυστυχώς  η Χρύση  Αύγη  εκφράζει αντιχριστιανική Βια, και Μίσος  προς τους ΞΕΝΟΥΣ και τους  αντιφρονούντες αντι την ΚΑΡΔΙΑ του ΘΕΟΥ  που μέσα απο το Ευαγγέλιο μας καλεί να Αγαπάμε και να συμπονάμε τους  ΞΕΝΟΥΣ  όπως τις Χήρες, τα Ορφανά, και τους φτωχούς και να μην τους καταδυναστευουμε  γιατι βάση της  μεταχείρισης μας προς  τους Ξένους και  καθε καταδυναστευμενους  Φτωχούς και Ορφανούς θα μας ευλογήσει . 

«Έτσι λέει ο Κύριος των δυνάμεων, λέγοντας: Να κρίνετε κρίση αλήθειας, και να κάνετε έλεος και οικτιρμό, κάθε ένας στον αδελφό του·  και μη καταδυναστεύετε τη χήρα, και τον ορφανό, και τον ξένοκαι τον πένητα· και κανένας από σας ας μη σκέφτεται κακό μέσα στην καρδιά του ενάντια στον αδελφό του.(Ζαχαρίας 7:10) 
 «Αν δεν καταδυναστεύετε τον ΞΕΝΟ, τον ορφανό και τη χήρα, και δεν χύνετε αθώο αίμα σ' αυτό τον τόπο ούτε περπατάτε πίσω από ξένους θεούς για δική σας φθορά·  τότε, θα σας κάνω να κατοικείτε σ' αυτό τον τόπο, μέσα στη γη που έδωσα στους πατέρες σας, από αιώνα σε αιώνα»(Ιερεμίας 7:5-7) 

Επειδή, ο Κύριος ο Θεός σας είναι ο Θεός των θεών, και ο Κύριος των κυρίων, Θεός μεγάλος, ισχυρός και φοβερός, που δεν αποβλέπει σε πρόσωπο ούτε παίρνει δώρο· που εκτελεί κρίση στον ορφανό και στη χήρα,και ΑΓΑΠΑΕΙ  τον ξένο, που δίνει σ' αυτόν τροφή και ενδύματα.  ΑΓΑΠΑΤΕ , λοιπόν, τον ΞΕΝΟ· επειδή, κι εσείς σταθήκατε ξένοι στη γη τής Αιγύπτου.(Δευτερονόμιο 10:17-19) 

ΔΕΝ θα διαστρέφεις την κρίση τού ΞΕΝΟΥ, του ορφανού, ούτε θα παίρνεις το ιμάτιο τής χήρας για ενέχυρο· αλλά, θα θυμάσαι ότι στάθηκες δούλος στην Αίγυπτο, και ο Κύριος ο Θεός σου σε λύτρωσε από εκεί· γι' αυτό, εγώ σε προστάζω να κάνεις αυτό το πράγμα. (Δευτερονόμιο 24:17-18) 

Τώρα ειναι η Ώρα κάθε ένας που ονομάζεται Χριστιανός να  αναθεωρήσει την στάση του απέναντι  σε κάθε καταδυναστευμενο φτωχό και ορφανό και ΑΛΛΟΔΑΠΟ  ΞΕΝΟ, και να εκφράσει τα ΣΠΛΑΧΝΑ του Θεου και στον άμοιρο ΞΕΝΟ! 

«Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε μας που ΔΕΝ  εκφράσαμε την καρδία  σου στους  κάθε λογής καταδυναστευμενους, και που μερικοί απο μας ΚΑΤΑΤΡΕΞΑΝ και βιοπραγησαν τους ΞΕΝΟΥΣ που εσυ συμπονάς  Συγχώρησε μας Κύριε και μαλάκωσε την ΣΚΛΗΡΗ μας καρδιά. Δώσε μια καρδιά σαν την δική  σου, μια καρδιά που θα συμπονεί κάθε αδύνατο, καθε φτωχό, καθε κατατρεγμένο και Ορφανό ακόμα και αν θα είναι ΞΕΝΟΣ. Και το έλεος  και η ΧΑΡΗΣ σου Κυριε ας καλύψει και πάλι  αυτόν τον Τοπο,και κάθε άνθρωπο που Ζει εδώ Έλληνα η αλλοδαπό.»

No comments:

Post a Comment