Popular Posts

Sunday 28 October 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ.

Όταν γέμισε η καρδία μου απο την ΓΑΛΗΝΗ  του θεου, και τα σωθικά μου απο την ΕΙΡΗΝΗ του Χριστού, τοτε ήρθε η σειρά μου να φωνάξω και να Πω, οτι ο Θεός ΣΩΖΕΙ κάθε αμαρτωλό που Τον Χριστο ΕΜΙΣΤΕΥΤΕΙ και Κύριο και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ. 

Αυτή είναι η αλήθεια που ο Χριστός ειπε στον Νικόδημο έναν από τους ευσεβέστερους δασκάλους των γράφων. Του είπε οτι το Άγιο Πνεύμα είναι σαν άνεμος που  ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΤΑΙ από ανθρώπους αλλά φυσάει σε ΟΠΟΙΑ κατεύθυνση ΘΕΛΕΙ, και το ίδιο ισχύει και για εκείνον που τον Χριστό έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και  απο το Αγιο Πνεύμα θα βαπτιστεί  ΔΕΝ θα γνωρίζει ουτε την ήμερα ούτε την στιγμή που απο το Άγιο Πνεύμα θα βαπτιστεί  και στην βασιλεία του Θεού θα μπει.(Ιωάννης  3:1-8) 

Φίλε μου σου είχαν πει οτι στο νηπιοβαπτισμό σου ελαβες το ΧΡΙΣΜΑ, την Πνευματικη Ανωθεν 
Γεννηση, αλλά Φίλε μου η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, ουτε μεταδιδεται απο άνθρωπο, και καμια εκκλησια δεν εχει την δύναμη να σε Αναγεννήσει, να σου Βαπτισει με το  ΑΓΙΟ Πνεύμα του θεού που την Αιωνια Ζωη  ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ! (Ιωάννης 3:3,5) 

Όπως το Άγιο Πνεύμα επισκίασε την μητέρα του Χριστού χωρις ανθρωπινη επεμβαση, οπως το Άγιο Πνεύμα ΧΩΡΙΣ ανθρωπινη ΕΠΕΜΒΑΣΗ αλλα ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ βάπτισε  ολους εκεινους  που ειχαν πιστεψει στον Χριστο και περίμεναν στο υπερώο,(πράξεις 2:2),και οπως ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ανθρωπινη επεμβαση  ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ  το Άγιο Πνεύμα οι Εθνικοι που ΠΙΣΤΕΥΑΝ  στον Χριστο (πράξεις 10:44-46) ακριβώς με τον ιδιο τρόπο το Άγιο Πνεύμα σε στιγμή που ΔΕΝ το περιμένεις θα σε βαπτίσει και θα σε αναγεννήσει αν τον Κύριο Ιησού Χριστό όπως ακριβώς εκείνοι μ' όλη σου την καρδιά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ  και Κυριο κΑΙ ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ ! 

Σου εύχομαι το Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς και βάση του Λόγου του Θεου σε διαβεβαιώ οτι από το Άγιο Πνεύμα θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ και στην Βασιλεία του Χριστού και εσυ θα μπεις ! 

'Κυριε Ιησού Χριστέ θα ήθελα να σ'αγαπήσω και να Ζήσω μαζί σου ολες τις ήμερες της Ζωής  μου'
 είναι η Προσευχή που θα τιμήσει ο Χριστός και την ευλογία του θα σου χαρίσει. 

'Σ' Αγαπώ Κύριε και θα  ήθελα μαζί σου να ζήσω ολες τις ήμερες της Ζωής  μου' είναι επίσης μια προσευχή αφιερώσεως  που ο Χριστος  θα τιμήσει και αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει. 

No comments:

Post a Comment