Popular Posts

Thursday 11 October 2012

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΟΥ;

Φίλοι μου είναι ο Ιησούς Χριστός ο ΒΟΣΚΟΣ σας ο δικός σας ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ; 
Είναι ο Ιησούς Χριστός το καταφύγιο σας, το φρούριο σας και ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ σας αυτες τις δύσκολες χρονιές ; 
Οι μόνοι σας προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε στις μπόρες τις φουρτούνες και στα αναπάντεχα της ζωής ; 

Ο βασιλέας Δαβίδ όταν ο βασιλέας Σαούλ τον κυνηγούσε γι
α να τον σκοτώσει επειδή ειχε ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΤΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ με τον Κύριο μπορούσε και εψαλε στον Κύριο Ευχαριστίες που πήγαζαν απο την Βεβαιότητα της καρδιάς του οτι ο Κύριος θα τον Βοηθούσε;

" Ο ΚΥΡΙΟΣ είναι ο ποιμένας μου· τίποτε δεν θα στερηθώ. Σε βοσκές χλοερές με ΑΝΕΠΑΥΣΕ, σε νερά ανάπαυσης με ΟΔΗΓΗΣΕ. Ανόρθωσε την ψυχή μου· με οδήγησε μέσα από μονοπάτια δικαιοσύνης, χάρη τού ονόματός του. Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό· επειδή, εσύ είσαι μαζί μου· η ράβδος σου και η βακτηρία σου, αυτές με παρηγορούν. Ετοίμασες μπροστά μου τραπέζι, απέναντι από τους εχθρούς μου· ΑΛΟΙΨΕΣ το κεφάλι μου με λάδι· το ποτήρι μου ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ. Σίγουρα, ΧΑΡΗ και ΕΛΕΟΣ θα με ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ όλες τις ημέρες τής ζωής μου· και θα κατοικώ στον οίκο τού Κυρίου σε μακρότητα ημερών.(Ψαλμός 23)

Φίλοι μου είναι και η δίκη μας εμπειρία και ΣΧΕΣΗ με τον Κυριο οπως η σχέση-Κοινωνία που ειχε μαζί του ο Δαβίδ;
Μπορείς και εσυ με βεβαιότητα να πεις οτι παρόλο που στον ορίζοντα σου υπάρχουν απειλές και όμως έχεις την βεβαιότητα οτι ο Ιησούς Χριστός τον επικείμενο κίνδυνο θα τον ΑΦΑΝΙΣΕΙ και θα σε στεφανώσει με την Νικη, θα σε αποκαταστήσει και Σιγουροτατα ΧΑΡΗ και ΕΛΕΟΣ θα σε ακολουθούν όλες τις ήμερες της Ζωής σου;

Φίλε μου, αν τον Ιησού Χριστό Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον έχεις δεχτεί δεν μπορείς να εχεις την γαλήνη και σιγουριά που ΜΟΝΟ ο Χριστός δίνει.
Φίλε μου αν επιθυμείς στο απάνεμο λιμάνι να μπεις, και την προστασία και τρυφεράδα του ΚΑΛΟΥ ΒΟΣΚΟΥ του Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ να έχεις, μπορείς σήμερα με μια προσευχή να του ΔΟΘΕΙΣ, και στην ευλογία του και ευ θα μπεις.

"Κύριε Ιησού Χριστέ δέξου με τον αμαρτωλό. Ελα και γίνε δικός μου προστάτης, δικός μου ΠΟΙΜΕΝΑΣ,και ας Γίνει το Δικό σου θέλημα στη Ζωή μου"είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

Αν στον Χριστό Δοθείς, απο τον Ιησού Χριστό θα ΣΩΘΕΙΣ, αν όμως αρνηθείς Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ σίγουρα θα ΧΑΘΕΙΣ !!!!
Σου εύχομαι μ'όλη μου την καρδιά να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και να του ΔΟΘΕΙΣ γιατι είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και σ' αγάπα. !!!!!

No comments:

Post a Comment