Popular Posts

Tuesday 2 October 2012

ΔΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Φίλοι μου καλησπερα σας η ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστο, η προσωπική μας ΣΤΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ μ' ΑΥΤΟΝ ειναι αυτη που ΔΡΩΣΙΖΕΙ την Ψυχη στο καιρό ΞΕΡΑΪΛΑΣ και που χαρίζει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. 

Τίποτε άλλο, Δεν θα σου ΔΡΟΣΙΣΕΙ την ΨΥΧΗ, ΔΕΝ θα σε πλύνει απο τις αμαρτιες (A.Ιωαννου 1:9), ΔΕΝ θα σε γεμίσει μ' Ελπίδα σιγουριά και χαρά μετα που απέτυχ
ες στην συμπεριφορά σου οσο η ΚΑΡΔΙΑΚΗ σου ΣΤΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΧΕΣΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ !!!!

Στην Ζωή ειναι γεγονός οτι ολοι μας θα δοκιμαστούμε απο τις Φουρτούνες και τα κτυπήματα της Ζωης, αλλά ΜΑΚΑΡΙΟΣ ειναι όποιος και όποια τον ΧΡΙΣΤΟ εχει στο ΠΛΕΥΡΟ του ΒΟΗΘΟ του/ης !!
Φίλε μου ο Ιησούς Χριστός σε ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιωνια ζωη μαζι του να ΜΠΕΙΣ.

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ζωη μου" εινα η προσευχή που αν πηγάζει απο την καρδιά σου, αν εχεις ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ και καρδιακά εκτιμήσει οτι Ο Χριστος σταυρώθηκε για σένα και μαζι του θελεις να ζήσεις ολες τις ήμερες της ζωης σου, θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και με την ΧΑΡΑ της Παρουσίας του θα σε ΓΕΜΙΣΕΙ !

Φίλε μου παραδωσου στον Χριστο, και δεν θα είσαι ποτε πια ΜΟΝΟΣ αλλα στο Πλευρο σου θα είναι ο ΘΕΟΣ σου, και μέσα απο καθε φουρτούνα και αναποδιά της Ζωής το ΔΥΝΑΤΟ του ΧΕΡΙ θα σε στηρίζει, θα σε στερεώνει και με την Νίκη εφ'όσον τον ΥΠΑΚΟΥΕΙΣ καθε φορά θα σε ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΙ !!!

Δώσου στον Χριστο και στην ΧΑΡΑ του και στην Αιώνια Ζωη και εσυ θα ΜΠΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment