Popular Posts

Friday 27 January 2012

KΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

by Stelios Fellas

 Οποιος δεν ΤΙΜΑΕΙ τον Χριστο ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον πατερα που τον Εστειλε.(Ιωαννης 5:23)
Και οποιος ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΚΑΡΔΙΑ του Ν`ΑΝΟΙΞΕΙ και τον Κυριο Ιησου Χριστο ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ οχι μονο αποδυκνυει οτι ΔΕΝ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ αλλα ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ και τον ΘΕΟ που υποστηρηζει οτι Τιμαει.

 «Οποιος βλεπει εμενα ΒΛΕΠΕΙ εκεινον που με απεστειλε.Φως ηρθα ΕΓΩ στον κοσμο, ετσι ωστε, οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ`ΕΜΕΝΑ να μην παραμεινη στο σκοταδι»... «Οποιος ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ τα λογια μου , εχει τον Κριτη του. Ειναι ο λογος που κηρυξα. Αυτος θα τον κρινει την ΕΣΧΑΤΗ ΜΕΡΑ»(ιωαννης 12:45,48)

Φιλε μου Ο ΧΡΙΣΤΟΣ σ`Αγαπα και το ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ , ΑΝΟΙΞΕ διαπλατα την καρδια σου στον ΧΡΙΣΤΟ και στην Ευλογια του θα μπεις και ποτε δεν θα χαθεις γιατι ο ιδιος ο Χριστος εδωσε αυτη την βεβαιωση σε ολους οσους τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ.

«Τα δικα μου προβατα αναγνωριζουν την Φωνη μου και με ΑΚΟΛΟΘΟΥΝΕ. Κι`ΕΓΩ παρεχω σ`αυτα ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ»(Ιωαννης 10:28)

KΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ και για παντα τον συμφιλωνει με τον ΘΕΟ.
Προσευχησου την και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ θα μπεις, και απο το Αγιο Πνευμα θα ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ και με τον Πατερα και τον Χριστο ολες τις ημερες της Ζωης σου θα ΖΕΙΣ.

«Αν με ΑΓΑΠΑΕΙ καποιος, θα ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ τον λογο μου, και ο Πατερας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ,και ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ σ`αυτον και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ του»(ιωαννης 14;23)

Αυτη ειναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ για τον καθενα που ανοιξει την καρδια του στον ΧΡΙΣΤΟ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ < ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ> και ο Πατερας Θεος και ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ στην καρδια του

No comments:

Post a Comment