Popular Posts

Friday 13 January 2012

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.


Στους αγίους, δηλαδή στους Αναγεννημενους ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ των Φιλίππων ο Απόστολος Παύλος λέγει ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ γιατι σε σας ΔΟΘΗΚΕ  το υπέρ του Χριστου ΠΡΟΝΟΜΙΟ  όχι μόνο να ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ σ`αυτόν αλλά και ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ για ΧΑΡΗ του.(Φιλιπ.1:27,29)  Μην κάνετε τίποτε κινούμενοι από ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ....αλλά όπως με υπακουσατε πάντοτε έτσι και τώρα ΜΕ ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΕ την ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ.(φιλπ. 2:12)
Πρώτα πρέπει ο αμαρτωλός Ν` ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδία του στον Χριστό (Αποκαλυψη 3:20) και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ(Ιωαννης 1:12) και μετά να ΚΑΤΕΡΓΑΣΘΕΙ , να ΚΑΛΛΙΕΡΓΉΣΕΙ το Δώρο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που ΔΕΧΤΗΚΕ οταν ΠΙΣΤΕΥΣΕ στον ΧΡΙΣΤΟ.(εφεσιους 2:8-9)
Στα Αναγεννημένα ΣΩΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ του ΚΥΡΙΟΥ ο Απόστολος Πέτρος λέγει « ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΦΟΒΟ την πρόσκαιρη Ζωή σας στη γη, έχοντας υπόψη πως η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ σας από τον ΜΑΤΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ με ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΘΑΡΤΩΝ ΛΥΤΡΩΝ όπως το χρυσάφι και το ασήμι αλλά με το ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.»(Α.Πετρου 1:18)
Δωρεά ΣΩΖΕΤΑΙ ο αμαρτωλός που Πιστεύει στον Χριστό και ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ έχει  ΣΩΘΕΙ,(Εφεσιους 2:8-9) Αλλά με κόπο και πόνο αποχωρίζεται από τον ΠΑΛΙΟ  ΕΑΥΤΌ και  από τις ανεπίτρεπτες  παλιές συνήθειες και από κάθε άλλη εγωιστική και ακατάλληλη συμπεριφορά.Και  καλλιεργώντας ένα καινούργιο τρόπο σκέψεως μεταμορφώνεται ασπαζόμενος την Άγια Αγνή συμπεριφορά των Αποστόλων και του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Σ` ΑΓΑΠΩ ΚΥΡΙΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ είναι η Προσευχή του ΣΩΣΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΟΥ Παιδιού του Kυρίου που του δίνει το Ελεύθερο να τον ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ οπως Εκείνος γνωρίζει οτι πρέπει να μεταμορφωθεί.
Σ  ΑΓΑΠΩ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Σ`ΑΓΑΠΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΘΩ. Είναι η προσευχή του Σωσμένου Πιστού παιδιού που ΘΕΛΕΙ να ΚΑΤΕΡΓΑΣΘΕΙ την ΣΩΤΗΡΙΑ του και να ΧΑΡOΠΟΙΗΣΕΙ τον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό του.
ΚΥΡΙΕ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.
Είναι η προσευχή του Πιστού παιδιου του Kυριου που Θελει να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ απο τον Παλαιο πατροπαράδοτο τρόπο Συμπεριφοράς και Ζωής,

No comments:

Post a Comment