Popular Posts

Sunday 29 January 2012

ΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

by Stelios Fellas
 Δεν υπάρχει θέμα πιο εκρηκτικό και  που έχει την ΔΥΝΑΜΗ να φέρει ΔIΧΟΝΟΙA, ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ και ακόμα Έχθρα σε μια οικογένεια  παρα το θέαμα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είπε «Μη νομίσετε οτι ήρθα να επιβάλω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ μεταξύ των ανθρώπων. Δεν ηρθα να φερω τετοια ΟΜΟΝΟΙΑ αλλα ΔΙΑΙΡΕΣΗ-ΔΙΧΑΣΜΟ. Πραγματι ο ερχομος μου εφερε τον ΔΙΧΑΣΜΟ του ανθρωπου με τον πατερα του, της Θυγατερας με τη μανα της, της νυφης με την πεθερα της. Και οι ΕΧΘΡΟΙ του ανθρωπου ( που ΠΙΣΤΕΥΕΙ και ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ τον ΧΡΙΣΤΟ) θα ειναι ΤΑ ΜΕΛΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του.»(Ματθαιος10:34-36)
Φίλε ο Ιησούς Χριστός σ`αυτους που ΔΥΣΤΑΖΑΝ να Παραδεχτουν την ΘΕΟΤΗΤΑ του είπε « Σας είπα πως ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ εξαιτίας των αμαρτιών σας. Γιατι, Αν ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ πως ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ αυτός που πραγματικά ΕΙΜΑΙ.(Ιωάννης 8:24) Και εννοούσε αν δεν ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ότι είναι  ο ΜΟΝΟΣ που που μπορούσε  να  τους ΣΩΣΕΙ, εκείνος  ο Ενσαρκωθεις ΛΟΓΟΣ που ΠΑΝΤΟΤΕ ήταν με τον ΠΑΤΕΡΑ και  που ειναι ΘΕΟΣ,  και που τα Παντα  απο ΑΥΤΟΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.(Iωαννης 1:1-3)

Και το ίδιο λέγει  σ` εκεινους  που σήμερα ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ άτι μόνο ΕΚΕΙΝΟΣ μπορεί να  τους ΣΩΣΕΙ και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΩΤΗΡΑ τους και ΚΥΡΙΟ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ. Γιατί πράγματι όποιος ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ οτι μονο απο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ  και ΟΥΤΕ υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω απο τον Ουρανο ΔΟΣΜΕΝΟ στους ανθρώπους για να ΣΩΘΟΥΝ.(Πραξεις 4:12) στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ, αλλά όποιος παραδέχεται άτι ΜΟΝΟ απο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μπορούμε να λάβουμε την ΣΩΤΗΡΙΑ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ  ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ  ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ.
Φίλε μου αν ενδιαφέρεσαι για την ΣΩΤΗΡΙΑ σου παραπάνω από την πιθανή  αντίδραση των  φίλων σου και τον Γονέων σου η του Παπά της ενορίας σου είσαι Μακαριος γιατί στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ θα ΜΠΕΙΣ αφού ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙΣ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και για σένα θα  ΙΣΧΥΟΥΝ τα λόγια του Χριστού που είπε  «όποιος ΆΦΗΣΕ  για ΜΕΝΑ και το ΕΥΑΓΓΈΛΙΟ σπίτια η αδελφούς η αδελφές η Πατέρα η Μητέρα η γυναίκα η Παιδιά και  Χωράφια ΓΙΑ ΧΑΡΗ μου, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ»(Ματθαίος 19:29,Μάρκος 10:29-31)
Σου εύχομαι  με όλη μου την  καρδία στον ΧΡΙΣΤΟ  με ΠΙΣΤΗ να ΑΝΟΙΞΕΙΣ διάπλατα την καρδία σου  και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην  ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσυ να ΜΠΕΙΣ.(Αποκάλυψη 3:20,Ιωάννης 1 :12-13)

No comments:

Post a Comment