Popular Posts

Thursday 26 January 2012

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΓΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΥΜΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.

Και αρχάς θέλω να δηλώσω οτι εκτιμώ αφάνταστα τους ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ και ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ και είμαι ευγνώμον για την βοήθεια και ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ που κατορθώνουν να παρέχουν.
Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι οπως ο Γιατρος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΓΙΑΤΡΕΥΣΕΙ αυτόν που έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο, ούτε και Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ μπορεί να γιατρέψει ένα ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ.
Και παρόλο που υπάρχουν φάρμακα και κλινικές για να περιθαλπτουν ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΛΚΟΛΙΚΟΥΣ, και γενικά τους πληγωμενους καρδιακά και ΨΥΧΙΚΑ αν είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ θα ΠΡΕΠΕΙ να ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ότι εκεί που η επιστήμη ΑΔΥΝΑΤΕΙ ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.

Ο λόγος που γράφω αυτό το σχόλιο είναι για να ενθαρρύνω τον καθένα που είτε ο ίδιος ΥΠΟΦΕΡΕΙ είτε έχει αγαπητά του πρόσωπα που είναι ΨΥΧΙΚΑ βαρεία ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ , ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΑ και ενδεχομένως και ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΑ σε πάθη ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ καταστρεπτικές να μην  ΧΑΣΟΥΝ το ΘΑΡΟΣ τους γιατί ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ να ΓΙΑΤΡΕΥΣΕΙ κάθε καταδυναστευμενο και βαριά και ΨΥΧΙΚΑ κατακουρασμενο.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε < ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ , ΚΙ` ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ> (ΜΑΤΘΑΙΟΣ 11:28)

Φίλοι ας μην ξεχνάμε ότι  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ που σταυρώθηκε για μας είπε < Το πνεύμα του ΚΥΡΙΟΥ ειναι επανω μου, γι`αυτο με ΕΧΡΙΣΕ. Με εστειλε με σκοπο σε φτωχους να αναγγείλω το ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΑΣ, να ΓΙΑΤΡΕΨΩ εκείνους που έχουν ΣΥΝΤΡΙΜΕΝΗ την καρδία, σε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ( και ενοει τους ΨΥΧΙΚΑ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ) ΝΑ ΚΗΡΥΞΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ> (Λουκας 4:18)

Αγαπητέ Φίλε/η αν δοκίμασες τα Πάντα όλους τους Γιατρούς και τα καλύτερα Φάρμακα που διαθέτει η επιστήμη και ακόμα η ΚΑΡΔΙΑ σου ΠΟΝΑ για σένα τον ίδιο η για κάποιον ΨΥΧΙΚΑ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ και ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ να σε  ΒΟΗΘΗΣΕΙ να Σ`ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ και ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ να σου ΔΩΣΕΙ αρκεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ,ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ σου να ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ,ΒΟΗΘΕΙΑ του ΖΗΤΗΣΕΙΣ και απο ΑΥΤΟΝ με ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment