Popular Posts

Thursday 12 January 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Ν`ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ

 by Stelios Fellas

Μόνο το ΑΝΟΙΓΜΑ της καρδίας στον Χριστό που είπε «ΕΙΜΑΙ  τωρα  μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις την φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου , ΘΑ ΜΠΩ μεσα και θα δειπνησουμε μαζι»(Αποκαλυψη 3:20) εξασφαλίζει την Σωτήρια τίποτε λιγότερο.

Ο  ΧΡΙΣΤΟΣ βεβαίωσε  όλους εμάς ότι έκτος και αν  ΠΑΜΕ στον ΘΕΟ μέσα από ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ στον Πατέρα . « Εγω ειναι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΙΣ δεν ΠΑΕΙ κοντά στον Πατερα ( δηλαδή στην Ευλογία του ΘΕΟΥ ) ΠΑΡΑ μόνο αν περάσει ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(ΙΩΑΝΝΗς 14:6)
Δηλαδή ολη  η Ανθρωπότης πρέπει να  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ οτι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο επί Γης ΠΑΝΤΑΧΟΥ Παντα ΠΑΡΩΝ ΘΕΟΣ.(Ιωαννης 1:1-4,Κολοσσαεις 1:15-18) και Σωτηρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ αν επιθυμεί στην Βασιλεία του να ΜΠΕΙ.
« Ο Χριστος ΗΡΘΕ στος δικους του και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ.
Ομως σ`εκείνους που ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ και Πιστευσαν στο ΟΝΟΜΑ του (
δηλαδη Που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ για την ΣΩΤΗΡΙΑ τους, ότι εκείνος ΜΟΝΟ ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό) τους ΕΔΩΣΕ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.»(ιωαννης 1:11-12)

Καμία Εκκλησία, καμία Λειτουργία , κανένα μυστήριο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ΠΑΙΔΙ ΘΕΟΥ  τον αμαρτωλό που  ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ τον Κυριο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ. Αλλά κάθε αμαρτωλός που μετανοιωμένος επιστρέψει στον ΧΡΙΣΤΟ  και με ΠΙΣΤΗ ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ αυτός στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment