Popular Posts

Sunday 1 January 2012

H ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ

by Stelios Fellas
Φίλε μου αν επιθυμείς στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ να μπεις ΠΡΕΠΕΙ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και εσύ ΣΩΤΗΡΑ να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, γιατί δεν σώζεται ο καθένας ς που του λέγει Κύριε, Κύριε και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΑΙ ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ αλλά όσοι με ΠΙΣΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ την καρδια τους ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΟΝΤΑΙ.

Γιατί βεβαιώνει ο λόγος του ΘΕΟΥ οτι ο Χριστος στους δικους του ΗΡΘΕ, αλλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Ομως σ`εκεινους που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ και ΠΙΣΤΕΨΑΝ στο ονομα του (και ενοει καρδιακη Πιστη=ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ) σ`αυτους ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γινουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Σ`εκεινους που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, (Ιωαννης 1:12-13), και ΟΧΙ σ` εκείνους που ΔΕΝ ΚΑΤΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!!!

Η αγαπη του Χριστου εις τον ιδιο μας καλει ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΟ μας να ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ για να ΜΠΟΥΜΕ στη ΖΩΗ. Πίστη στον ΧΡΙΣΤΟ συνεπαγει ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ στον ΧΡΙΣΤΟ. Δεν μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται και να λέγει στον ΧΡΙΣΤΟ Σ`Αγαπώ αλλά την καρδία μου δεν σου ανοίγω. Και ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ τον καθένα που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ τον ΧΡΙΣΤΟ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΕΤΑΙ.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ. Και ο ΧΡΙΣΤΟΣ μέσα από τον λόγο του λέγει σ`ολους μας « Να Στεκομαι τωρα στην πορτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ τη φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου, θα ΜΠΩ μέσα και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκαλυψη 3;20) ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ στον καθένα που του ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του, που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του τον ΚΑΛΟΔΕΧΤΕΙ !!!!( Ιωάννης 1:12,Αποκάλυψη 3:20)

Φιλε μου ειναι το ΑΝΟΙΓΜΑ της ΚΑΡΔΙΑ στον ΧΡΙΣΤΟ ειναι αυτο που ΣΩΖΕΙ τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ, γιατι η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ στον καθενα που ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδια του στον Υιο του τον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ.

«Κυριε Ιησου Χριστε Συγχωρεσε μα τον αμαρτωλο και ΕΛΑ στην καρδια μου και ΖΗΣΕ ΜΑΖΙ μου ολες τις ημερες της ΖΩΗΣ μου» Είναι η Προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον Αμαρτωλο. Εύχομαι Προσευχηθεις και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα ΜΠΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment