Popular Posts

Thursday 26 January 2012

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΡΙΡ ;


Μια Ειρηνική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που απέδειξε oτι ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ άνθρωπος μπορεί να παλέψει και να ΑΝΑΤΡΈΨΕΙ ένα βαθειά ριζωμένο δικτατορικό καθεστώς, και έτσι απέδειξε άτι όταν ο άνθρωπος κατέχεται ΕΠΙΘΥΜΙΑ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μπορεί να ανατρέψει μια κληρονομική αυθαίρετη κατάσταση.

Η νίκη του καταπιεσμένου ανθρώπου οφείλεται γιατί ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ τον άνθρωπο που κατέχεται από επιθυμία για Ελευθερία ΝΑ ΝΙΚΑ και να ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ κάθε αυθαίρετη κληρονομική Κατάσταση.
Αυτό που συνέβηκε στον κοινωνικό πολιτικό τομέα του Αιγυπτιακού λαου θα πρέπει να μας ευκολύνει να αντιληφθούμε άτι ο Θεός βοηθα και δίδει την νικη για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ στον καθενα που επιθυμεί να ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ στην Ζωη του από καποια βαθειά ριζωμένη καταπιεστική Ψυχικη φοβία, ασθένεια, ανεπίτρεπτο και βλαβερό παθος που τον η την ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ και ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ και κρατά Αιχμαλωτο μια ολάκερη Ζωη.
Φίλε μου δεν ξερω που βρίσκεσαι και τι επι χρονια σε καταπιέζει και σου κλέβει την χαρα της Ζωης σου αν ειναι το αλκολ, η πορνογραφία, τα ναρκωτικά η η ομοφυλοφιλία, η κάποια αλλη φοβία και ψυχικη διαταραχη αλλα ξέρω οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήρθε γαι να ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και άφθονη Ζωη σε κάθε ΤΥΡΑΝΙΣΜΕΝΟ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ και ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟ και ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟ, και ΘΑ σου την ΧΑΡΙΣΕΙ αν ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ τον ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ και δεν ΑΠΟΚΑΜΕΙΣ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
« Το πνευμα του Κυριου ειναι επανω μου, γι`αυτο με ΕΧΡΙΣΕ. Με εστειλε με σκοπο σε φτωχους να ανγγειλω μηνυμα ΧΑΡΑΣ, να ΓΙΑΤΡΕΨΩ εκεινους που εχουν ΣΥΝΤΡΙΜΜΕΝΗ την καρδια, σε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ να κηρυξω την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ»(Λουκας 4:18)
Φιλε μου μην αποκαμεις να ΕΛΠΙΖΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ να ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ και να ΠΑΛΕΥΕΙΣ για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου κάθε μέρα της ΖΩΗΣ σου και όπως ο Αιγυπτιακός λαός Χωρις oπλα αλλά λόγο της αλύγιστης επιθυμίας του για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ευλογήθηκε και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ απο την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ 38 ετων καταπίεση έτσι και εσύ ΘΑ ΓΕΥΘΕΙΣ την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ που ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ σου ΧΑΡΙΣΕΙ αν ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΜΕΙΣ και με όλη σου την καρδία τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment