Popular Posts

Saturday 24 December 2011

O ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΖΕΙ.


Επειδη ο Ιησους Χριστος σταυρωθηκε μπορουμε εμεις οι αμαρτωλοι να ΕΛΠΙΖΟΜΕ για ενα ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυριο, για ΜΙΑ ανεπλπιστη ΣΩΤΗΡΙΑ που δεν την αξιζει κανεις απο μας και ουτε μπορει να ΚΕΡΔΙΘΕΙ με ¨καλα¨εργα « γιατι πραγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ μεσω της Πιστεως.Και αυτο ΔΕΝ ειναι επιτευγμα δικο σας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ, ετσι ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»(Εφεσιους 2:8-9)


Επειδη ο Ιησους Χριστος ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ο ιδιος στο σωμα του τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ πανω στο σταυρο, ετσι που ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ απο τις αμαρτιες και να Ζησουμε για την Δικαιοσυνη.(Α.Πετρου 2:24) το ΓΕΛΙΟ δεν θα επρεπε να λειπει ποτε απο τα ΣΩΣΜΕΝΑ ΠΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.


Επειδη ο Ιησους ΧΡΙΣΤΟΣ εχει την ΔΥΝΑΜΗ να ΣΩΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οσους ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΕ-ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ το θεο μεσω Αυτου, αφου Ζει Παντοτε ετσι ωστε να ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ γι’αυτους, (Εβραιους 7:25) Γεματοι με πιστη θα επρεπε να ετρεχαν σ’αυτον ολοι οι Αμαρτωλοι.

Επειδη ο Θεος ειναι με το μερος μας και ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ τον ιδιο τον Γιο του αλλα τον ΠΑΡΕΔΩΣΕ στο θανατο για ΧΑΡΗ ολων μας,(Ρωμαιους 8:32) και συνεπως μαζι μ’Αυτον, θα μας χαρισει τα παντα.Γι’αυτο τον λογο η ΕΛΠΙΔΑ και το ΓΕΛΙΟ Δεν θα Επρεπε ποτε να Εγκαταλειπει τα πιστα παιδια του Κυριου, εκεινους που ανεπιφυλακτα ΑΝΟΙΞΑΝ την καρδια τους και ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ στο καλεσμα του. (Αποκαλυψη 3:20)


Η σωτηρια με τον ΧΡΙΣΤΟ δεν ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ γιατι σε βεβαιωνει η Θεοπνευστος Αγια Γραφη οτι ο Ιησους Χριστος επειδη ΥΠΑΚΟΥΣΕ ως το τελος ΕΓΙΝΕ η ΑΙΤΙΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, για ολους εκεινους που Υπακουνε Σ’ Αυτον.(Εβραιους 5;9)


Αγαπητε μου Αδελφε/η Εαν και εσυ Ανοιξεις την καρδια σου στον Χριστο και Σωτηρα σου τον Δεχτεις Θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ,(ιωαννης 1:12,3:3,5,7) απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του χωρις μεσολαβηση ανθρωπου ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ,(Ιωαννης 7:37-38) για ΠΑΝΤΑ θα ΣΩΘΕΙΣ και καθε επουρανια ευλογια θα δεχτεις. (Εφεσιους 1:3)


«Οποιος πιει το νερο που θα του ΔΩΣΩ ΕΓΩ, Αυτος οχι δεν Θα ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.Απεναντιας το νερο (Αγιο Πνευμα) που Θα του Δωσω, Θα γινει μεσα του ΠΗΓΗ που θα ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΝΕΡΟ ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ.(Ιωαννης 4:14,7:37) το Ειπε αυτο ο Χριστος και το κανει. Βαπτιζει ο ιδιος στο Αγιο του Πνευμα τον καθενα που Κυριο του και προσωπικο του ΣΩΤΗΡΑ τον ΔΕΧΕΤΑΙ, τον καλοσωριζει στην καρδια του.

No comments:

Post a Comment