Popular Posts

Saturday 17 December 2011

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ .

by Stelios Fellas on Friday, 9 December 2011 at 07:30
 Φιλοι μου δεν ειναι λιγοι αυτοι που  παρερμηνευσαν την προτροπη του Αποστολου Παυλου στα Πιστα Παιδια του Κυριου να ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ να ΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΥΝ την ΣΩΤΗΡΙΑ που ΔΩΡΕΑ ελαβαν οταν Πιστεψαν Ανεπιφυλακτα στον Χριστο, και την μεταφρασαν σαν να  τους ελεγε ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ για να ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ την ΣΩΤΗΡΙΑ ! (Φιλιππησιους 2:12 )

Αλλα ο ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ ακυρωνει αυτη την παρερμηνεια  γιατι το Ευαγγελιο τα ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ απο την αρχη μεχρι το τελος  μιλανε για την ΑΓΑΠΗ και ΧΑΡΗ του ΘΕΟΥ και για το ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που Δινει σε καθε αναξιο αμαρτωλο που επιστρεψει σ’ αυτον και χωρις επιφυλαξη τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(ιωαννης 1:12,3;16,36,4:13,5;24,6:35,47,8:12)

« Γιατι πραγματι ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ ( Βροντοφωναζει  σε ολους τους ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ   ο λογος του θεου για να μην νομισει  κανεις οτι λογο της ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΣΩΘΗΚΕ ) ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΕΩΣ.Κι` αυτο ( η Σωτηρια σας) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ειναι ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ Σας το λεω για να μην τυχον και ΚΑΥΧΗΘΕΙ κανεις»(Εφεσιους 2 8-9)

Φιλοι μου για να εχει καποιος  το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να κατεργασθει την ΣΩΤΗΡΙΑ , πρεπει προηγουμενως να  την εχει λαβει. Πρεπει πρωτα να  ΠΑΕΙ ο ιδιος στον ΧΡΙΣΤΟ που ειναι η ΠΟΡΤΑ και η ΟΔΟΣ. Πρεπει  να τον ΕΧΕΙ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και  Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ γιατι ο ΧΡΙΣΤΟΣ που ειπε « ΜΠΕΙΤΕ  μέσα από τη στενή ΠΟΡΤΑ. Επειδή, πλατιά είναι η ΠΟΡΤΑ, και ευρύχωρος ο δρόμος που φέρνει στην απώλεια, και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα απ' αυτή»(Ματθαιος 7:13) ειναι Αυτος που ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΙΖΕΙ στον καθενα που ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ σ’ αυτον, τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(ιωαννης 1:12,3;16)

Φιλε μου αν επιθυμεις στην ευλογια του Θεου να μπεις πρεπει απο την ΠΟΡΤΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ να μπεις. Πρεπει τον Ιησου Χριστο ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να το ΔΕΧΤΕΙΣ και μονο τοτε στην Βασιλεια του θα ΜΠΕΙΣ και για παντα ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ. « Σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ απόλυτα ότι ΕΓΩ ΕΜΑΙ  η ΠΟΡΤΑ των προβάτων.» « Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ όποιος μπει μέσα διαμέσου εμού, θα ΣΩΘΕΙ , και θα μπαινει και θα βγαινει και θα βρει βοσκή.(ιωαννης 10:7,9)

No comments:

Post a Comment