Popular Posts

Saturday 17 December 2011

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.

Φιλε μου ολοι χωρις εξαιρεση ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ και ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ απο ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΘΕΟΥ τονιζει το Ευαγγελιο (Ρωμαιους 3:23) και η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, ο ΜΙΣΘΟΣ  που πληρωνει η ΑΜΑΡΤΙΑ ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ(Ρωμαιους 6:23) δηλαδη να ΖΟΥΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ και ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ της αμαρτιας (Ρωμαιους 6:16) και  μετα θανατο για παντα να ζησουμε ΜΑΚΡΙΑ του.
Τα χαρμοσυνα ομως νεα ειναι οτι ο Ιησους Χριστος ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον καθε αμαρτωλο που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Κυριο του τον ΔΕΧΤΕΙ απο την σκλαβια και την Αιχμαλωσια της εν ΖΩΗΣ αμαρτιας, και απο την μετα απο τον θανατο ΤΙΜΩΡΙΑ της ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ του απο την παρουσια του ΘΕΟΥ και του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Φιλε μου ο Χριστος ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ  για να μας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ απο την ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ και ηρθε και προσφερει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και Αιωνια ΖΩΗ μ’Αυτον στον καθενα που τον ΑΣΠΑΣΤΕΙ, που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και που μαζι του προτιμα και Επιθυμει να ΖΕΙ και μεσα απο τον λογο του σου λεει: « ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΩ (για να σου ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ) ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ , ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.»(Αποκαλυψη 3:20).
Δηλαδη ο ΧΡΙΣΤΟΣ τωρα σου ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ αυτο που κανενας και καμια ΔΥΝΑΜΗΣ στον κοσμο δεν μπορει να σου προσφερει, την  Ψυχικη και Καρδιακη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΙΩΝΙΑ με αυτον ΖΩΗ !!!

Ανοιξε σημερα, τωρα την καρδια σου και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ και την Ελευθερια που ΧΑΡΙΖΕΙ θα ΓΕΥΤΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα ΜΠΕΙΣ.

1 comment:

  1. Φιλε μου ο ΧΡΙΣΤΟΣ τωρα σου ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ αυτο που κανενας και καμια ΔΥΝΑΜΗΣ στον κοσμο δεν μπορει να σου προσφερει, την Ψυχικη και Καρδιακη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΙΩΝΙΑ με αυτον ΖΩΗ !!!
    Ανοιξε του την καρδια σου και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ και την Ελευθερια που ΧΑΡΙΖΕΙ θα ΓΕΥΤΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα ΜΠΕΙΣ.

    ReplyDelete