Popular Posts

Saturday 17 December 2011

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.

by Stelios Fellas on Wednesday, 14 December 2011 at 07:19
 
Φιλε μου ο θεος θελει να σε ΟΠΛΙΣΕΙ με την Αληθεια και ΟΧΙ να σε ΠΛΗΓΩΣΕΙ με την Αληθεια γιατι μονο η ΑΛΗΘΕΙΑ θα σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.
Ο Ιησους Χριστος τονισε και ειπε « Εγω ειμαι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και  ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και κανεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΕΡΘΕΙ στον ΠΑΤΕΡΑ παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωαννης 14:6)
Φιλε εχεις Περασει, εχεις αποτανθει, εχεις ΤΡΕΞΕΙ στον Ιησου Χριστο η ακομα εις βαρος της ψυχης σου τον ΑΓΝΟΕΙΣ και μεσω της Μητερας του και αλλων ΜΑΤΑΙΑ προσπαθεις στην Αιωνια Ζωη να ΜΠΕΙΣ ;  Γιατι ο Χριστος σ’ αυτους που ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ σ’ αυτον οπως ακριβως και εσυ ειπε « ΑΝ εσεις ΜΕΙΝΕΤΕ σταθεροι στο ΛΟΓΟ μου, ΘΑ ειστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ μου , και ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ  ΘΑ σας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ»(ιωαννης 8:32)
Φιλε μου OYTE το ραντισμα του Αγιασμου, OYTE  και αν Μεταλαβεις, OYTE και αν Εξομολογηθεις θα σε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ απο τις Αμαρτιες σου αν ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙΣ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(ιωαννης 1:12-13), γιατι ο θεος ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ σου αν ΥΠΑΚΟΥΣΕΣ τα ΛΟΓΙΑ του και ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕΣ τον ΧΡΙΣΤΟ  για την ΣΩΤΗΡΙΑ σου, και καταδεχτηκες ΚΥΡΙΟ και Σωτηρα σου να  τον ΔΕΧΤEIΣ.
Φιλε η Αγαπη του ΧΡΙΣΤΟΥ εις τον ιδιο σε καλει να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου και για παντα να ΣΩΘΕΙΣ.
« Να, στεκομαι στην τωρα μπροστα στην ΠΟΡΤΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου Θα ΜΠΩ μεσα και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ »(Αποκαλυψη 3:20) . Ο Ιησους ΧΡΙΣΤΟΣ σου ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ αν του Ανοιξεις την καρδια σου, κανε το και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ και για παντα θα ΣΩΘΕΙΣ !!!!

No comments:

Post a Comment