Popular Posts

Saturday 17 December 2011

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

by Stelios Fellas on Tuesday, 13 December 2011 at 07:18
Γιατι ο Ιησους Χριστος ειπε :
 Αν κανεις Προσφυγει σ’ ΕΜΕΝΑ ως ΕΙΣΟΔΟ θα ΣΩΘΕΙ.(Ιωαννης 10:9)
Αν ΔΙΨΑΕΙ καποιος Σ’ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ και να Πινει...Ποταμια Ζωντανου ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ απο εκεινον που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ’ ΕΜΕΝΑ.(Ιωαννης 7:37)
Πραγματικα σας λεω, οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ(Ιωανης 6:47) και ενοει την Ζωη με τον Πατερα, και μαζι του και με το Αγιο Πνευμα στον Παραδεισο !
Ο καθενας που ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ (ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ και ΕΛΠΙΖΕΙ) στον Γιο και ΠΙΣΤΕΥΕΙ ( με την καρδια του και ανεπιφυλακτα) Σ’ αυτον,να ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.Και αυτον θα τον αναστησω την εσχατη ημερα .(ιωαννης 6:39).
Σας βεβαιωνω πως πραγματι, οποιος ΑΚΟΥΕΙ το λογο μου και ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ’ εκεινον που μ’ εστειλε, ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ΚΡΙΘΕΙ, αλλα εχει ΜΕΤΑΒΕΙ απο τον ΘΑΝΑΤΟ στη ΖΩΗ.(Ιωαννης 5:24)
Τα δικα μου προβατα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τη φωνη μου και εγω τα γνωριζω και αυτα με ΑΚΟΛΟΘΟΥΝΕ. Κι` ΕΓΩ  ΠΑΡΕΧΩ σ`αυτα ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, και με κανενα τροπο ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.(Ιωαννης 10;27-28)
Απο τον Ιησου Χριστο ο καθε Πιστευσας αμαρτωλος ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, και μαζι με καθε αλλο μελος που ο ΧΡΙΣΤΟΣ  με το αιμα του ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ απο καθε ΦΥΛΗ, Γλωσσα, ΛΑΟ και ΕΘΝΟΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ  και Συνεργαζεται για την ΕΠΕΚΤΑΣΗ και ΕΔΡΑΙΩΣΗ της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ του. (Αποκαλυψη 5:9)
Στον Χριστο που ΚΑΝΕΙ  μελοι ΕΝΕΡΓΑ της Εκκλησιας Σωσμενους αμαρτωλους απο καθε ΦΥΛΗ, Γλωσσα, ΛΑΟ και ΕΘΝΟΣ τους ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝΤΕΣ και ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ σ’ ΑΥΤΟΝ αμαρτωλους Σ’ ΑΥΤΟΝ να αποδιδεται η ΔΟΞΑ, η ΤΙΜΗ, η ΛΑΤΡΕΙΑ  και η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ στην Εκκλησια.
«Κυριε Ιησου Χριστε που Σωζεις καθε ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟ και ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ αμαρτωλο και τον κανεις ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟ της Εκκλησιας σου, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕΣ και ΜΕΝΑ» ειναι η Προσευχη του καθε ΣΩΣΜΕΝΟΥ απο τον ΧΡΙΣΤΟ αμαρτωλου.
Εκεινους που ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΣΩΣΕ απο καθε  απο Καθε καθε ΦΥΛΗ, Γλωσσα, ΛΑΟ και ΕΘΝΟΣ, και τους εκανε ΜΕΛΟΙ ΕΝΕΡΓΑ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του κανεις ας μην τους αποκαλει Αιρετικους.

No comments:

Post a Comment