Popular Posts

Saturday 17 December 2011

O ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ απέκοψε τις ρίζες του έρωτα που είναι η βάση των σχέσεων των δύο φύλων της οικογενειακής ζωής και αγάπης

by Stelios Fellas on Thursday, 15 December 2011 at 21:47
 
Απαντησης στον Φιλο Χ. που ειπε μεταξυ αλλων οτι « η εξύμνηση και η παρότρυνση για τη  διατήρηση της παρθενίας ως υπερτάτης αρετής και υψηλοτάτου ιδανικού. Έτσι (ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ) απέκοψε τις ρίζες του έρωτα που είναι η βάση των σχέσεων των δύο φύλων, της οικογενειακής ζωής και αγάπης.»

 Φιλτατε Χ. αν και ανεπιφυλακτα η Διακονια μου ειναι ο Ευαγγελισμος ΨΥΧΩΝ, η Σωτηρια των αμαρτωλων, να ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ την ΔΩΡΕΑ του ΧΑΡΗ ΘΕΟΥ και τον  ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ και να ΣΩΘΟΥΝ επειδη ομως εθιξες ενα ΖΩΤΙΚΟ βιολογικο ανθρωπινο και παρερμηνευμενο ΘΕΜΑ, το ΣΕΧ ωφειλω να  επικοινωνησω μαζι σου αυτο που πιστευω οτι εινα το βιβλικο ΠΡΙΣΜΑ μεσα απο τον ΛΟΓΟ Του ΘΕΟΥ, το Ευαγγελιο.
Πρωτα απο ολα εχεις δικιο οταν αναφερεις οτι αρκετοι Παλιοι ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ παρεξηγυσαν το ΣΕΧ  και παρασυρθηκαν απο δικες τους ΠΡΟΚΑΤΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΝΟΧΕΣ και ΦΟΒΕΙΕΣ , και ασπαστηκαν  ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΛΑΝΕΡΕΣ και ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ, που αναπτυχθεικαν με ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ τροπο απο ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ οπως αυτοι ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.(Α.Τιμοθεου 4:1-3)
Η αληθεια ομως ειναι οτι οτι ο ΘΕΟΣ εφτιαξε το εφτιαξε καλα, και δεν υπαρχει τιποτε που ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ τελεια και πολυ καλα. Δυστηχως  ομως εμεις οι ανθρωποι  παρα πολλα απο αυτα που εφτιαξε ο ΘΕΟΣ για να τα  ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ και να ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΕΝΟΙ  τα φθειραμε μεσα απο τις δικες μας ανεπιτρεπτες επιθυμιες που ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ και οδηγουν τον ανθρωπο στην ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ.
Και Γι’αυτο τον λογο λεει το Ευαγγελιο οτι ο ΘΕΟΣ μας ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ συμφωνα με τις  επιθυμιες των καρδιων μας, στην ΗΘΙΚΗ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ, ωστε αυτοι που αντικατεστησαν την αληθεια του θεου με το ΨΕΜΑ , ΝΑ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥς ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΑΦΥΣΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ, ΞΑΝΑΨΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ.(ΡΩΜΑΙΟΥς 1:24—27)
Ο γαμος ομως και το ΣΕΧ μεσα στον γαμο Παραμενει να ειναι το Αναζογωνικο ευλογημα για τους συζυγους, ενω το  ΣΕΧ πριν τον γαμο αντιθετως απο την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ που επικρατει αποστερει το μελλοντικο Ζευγαρι απο την ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ και απο τα  ΣΤΕΡΕΟΤΕΡΑ  ΘΕΜΕΛΙΑ  που θα ειχαν αν και οι δυο ειχαν διαφυλαξει τον εαυτους τους αγνους μεχρι τον γαμο.Παντοτε ολες  οι απαγορευτικες Διαταξεις του Ευγγελιου σκοπο εχουν να Προφυλαξουν την καρδια του Πιστου απο Πληγες, καρδιακη σκληρηνση, αναισθησια και ΝΕΚΡΩΣΗ και οχι για να του στερησουν ΧΑΡΑ οι ΧΑΡΕΣ αλλα για να προστατευσουν ωστε στο ταξιδι του Γαμου να ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΝ.
Ο ερωτας που ΑΝΘΥΖΕΙ και μπορει να ειναι ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΜΠΟΥ μεταξυ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Πιστων, ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ( οχι της ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ) εκφραζεται σε ολη του τη ΔΟΞΑ χωρις ΕΝΟΧΕΣ και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στα ΑΣΜΑΤΑ του Σολομωντα
Ο Γαμος και οι ευλογιες του γαμου δυο Πιστων παιδιων του Κυριου δεν ειναι κατι το ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΟ, ουτε το ασκητικο, αλλα ειναι μια απο τις ΟΥΣΙΟΔΕΙΣ εδω στη ΖΩΗ ΕΥΛΟΓΙΕΣ του ΚΥΡΙΟΥ μας που την  ΨΥΧΗ αναζοωγονει, και δεν αφηνει ουτε επιτρεπει καμια ΕΝΟΧΗ, γιατι απο τον θεο εχουμε διμιουργηθει ωστε μεσα στα  ΔΙΚΑ του προστατευτικα ΠΛΑΙΣΙΑ να ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΜΕ .
ΑΣΜΑ  ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ (ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ)
 1 ΔΕΣ, είσαι ωραία, αγαπητή μου· δες, είσαι ωραία· τα μάτια σου είναι σαν των περιστεριών ανάμεσα στους πλοκάμους σου· τα μαλλιά σου είναι σαν ποίμνιο από κατσίκια, που κατεβαίνουν από το βουνό Γαλαάδ.
2 Τα δόντια σου είναι σαν ποίμνιο από κουρεμένα πρόβατα, τα οποία ανεβαίνουν από το πλύσιμο, που όλα τους γεννούν δίδυμα, και ανάμεσά τους δεν υπάρχει άτεκνο·
3 τα χείλη σου είναι σαν κόκκινη ταινία, και η λαλιά σου είναι χαριτωμένη· τα μάγουλά σου σαν ένα κομμάτι από ρόδι ανάμεσα στους πλοκάμους σου·
4 ο τράχηλός σου είναι σαν πύργος τού Δαβίδ, που είναι χτισμένος για οπλοθήκη, επάνω στον οποίο κρέμονται 1.000 επιμήκεις ασπίδες, όλες είναι ασπίδες ισχυρών·
5 οι δύο μαστοί σου είναι σαν δύο δίδυμοι σκύμνοι δορκάδας, που βόσκουν ανάμεσα στα κρίνα.
6 Μέχρις ότου πνεύσει η αύρα τής ημέρας, και φύγουν οι σκιές, εγώ θα πάω στο βουνό τής σμύρνας, και στον λόφο τού θυμιάματος.
7 Είσαι ολόκληρη ωραία, αγαπητή μου· και ψεγάδι δεν υπάρχει σε σένα.
8 Έλα μαζί μου από τον Λίβανο, νύφη, από τον Λίβανο έλα μαζί μου· δες από την κορυφή τού Αμανά, από την κορυφή τού Σενείρ, και του Αερμών, από τις φωλιές των λιονταριών, από τα βουνά των παρδάλεων.
9 Πλήγωσες την καρδιά μου, αδελφή μου, νύφη· πλήγωσες την καρδιά μου με ένα από τα μάτια σου, με έναν πλόκαμο του τραχήλου σου.
10 Πόσο ωραία είναι η αγάπη σου, αδελφή μου, νύφη! Πόσο καλύτερη η αγάπη σου παρά το κρασί! Και η ευωδιά των μύρων σου παρά όλα τα αρώματα!
11 Τα χείλη σου, νύφη, στάζουν σαν κηρήθρα· μέλι και γάλα είναι κάτω από τη γλώσσα σου· και η ευωδιά των ιματίων σου σαν ευωδιά του Λιβάνου.
12 Κήπος κλεισμένος είναι η αδελφή μου, η νύφη μου· βρύση κλεισμένη, πηγή σφραγισμένη.
13 Τα βλαστάρια σου είναι παράδεισος από ρόδια, μαζί με εκλεκτούς καρπούς· κύπρος μαζί με νάρδο·
14 νάρδος και κρόκος· καλάμι και κιννάμωμο, με όλα τα δέντρα τού θυμιάματος· σμύρνα και αλόη, μαζί με όλα τα πρώτης τάξης αρώματα·
15 πηγή κήπων, πηγάδι ζωντανού νερού, και ρυάκια από τον Λίβανο.
16 Σήκω βορριά· και έλα, νότε· πνεύσε στον κήπο μου· για να ξεχυθούν τα αρώματά του. Ας έρθει ο αγαπητός μου στον κήπο του, και ας φάει τους εξαίρετους καρπούς του. (ΑΣΜΑ  ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ 1:1-16) διαβασε επεισης το κεφαλαιο (4;16-51)
Φιλτατε Χ.  Η παροτρυνση της παρθενιας και των Χριστιανικων αρχων να ΑΓΑΠΑΜΕ και να ΜΕΡΙΜΝΑΜΕ  για την ολοκληρομενη ΣΥΖΙΓΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ της Συζυγου μας, του ΣΥΖΥΓΟΥ μας  παρα πανω απο την δικη μας ιδιοτελη εγοϊστικη καταναλωτικη επιθυμια, ειναι το ΣΤΕΡΕΟ ΘΕΜΕΛΙΟ που προερχεται απο την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ. « Αγαπα τον ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΝΗΔΙΟΤΕΛΩΣ, και ΟΧΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΩΣ αλλα βαζοντας την ΕΥΗΜΕΡΙΑ του αλλου πιο πανω απο τη δικη σου.»
Ολοι μας απο παιδικη ηλικια αποκτησαμε  καταλοιπα και κουσουρια ολων των ειδων διοτι ολοι μας  χωρις εξαιρεση πληγοθηκαμε απο Αμαρτιες αλλων και πληγωσαμε αλλους με τα δικα μας ΚΟΜΠΛΕΧ και αμαρτιες και ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μπορε να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ τον ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΛΗΓΟΜΕΝΟ ΑΙΧΜΑΛΟΤΙΖΜΕΝΟ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ, και οχι μονο ΝΑ ΤΟΥ δωσει αιωνια ζωη, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΕΥΣΕΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ωστε  ακομα και σ’ενα Γαμο που θα επρεπε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ  να ειχε ΑΠΟΤΥΧΕΙ να τον κανει ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΟ και ΕΥΛΟΓΙΑ, Γιατι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ, και δεν υπαρχει τιποτε που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Να ΓΙΑΤΡΕΥΣΕΙ εκτος της Προσωπικης μας γι’αυτον Αδιαφορια. !!!!

No comments:

Post a Comment