Popular Posts

Monday 26 December 2011

ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΧ. ΤΗΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΤΗΝ ΜΧ. ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΖΩΗ ;

 Φιλε μου χθες εορτασαμε την γεννηση του Σωτηρα ολου του κοσμου Ιησου Χριστου που ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ την ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΑΡΠΑΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΟΥ κι`ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, και οντας πραγματικος ανθρωπος ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ μεχρι ΘΑΝΑΤΟΥ.(Φιλιππησιους2:6-8)
Και η ανθρωπινη Ιστορια λογο της γεννησεως του της  Θυσιας του και της Σωτηριας που εξασφαλιζει στον αμαρτωλο που  ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ σ’αυτον για να σωθει συμαδευτηκε και  μετριεται απο τον χρονο πριν την γεννηση Προ Χριστου και μετα την γεννηση  ΜΧ. Μετα χριστον.
Και το θεμα που πρεπει να απασχολει καθε ανθρωπο εδω κατω στη γη ειναι ποια ζωη ακομα ΖΕΙ την την Πριν την εμφανηση του ΧΡΙΣΤΟΥ την ΠΧ. η την Μετα Χριστον. Γιατι και η δεκαεξαχρονη Μαριαμ ζουσε ξεγνοιαστα χωρις την γνωση του ΧΡΙΣΤΟΥ μεχρι που παρουσιαστηκε ο Αγγελος Γαβριηλ και της γνωστοποιησε το καλεσμα της που με χαρα δεχτηκε και εχοντας λαβει την επιφυτηση του Αγιου Πνευματος ειπε τον Υμνο  «ΔΟΞΑΖΕΙ η Ψυχη μου τον ΚΥΡΙΟ και βρηκε αγαλλιαση το Πνευμα μου στο ΘΕΟ, το ΣΩΤΗΡΑ μου »(Λουκας 1:46), που ειναι καθοριστικος για καθε ΣΩΣΜΕΝΟ Αναγεννημενο Πιστο Παιδι του Κυριου, και που εκφραζει και πιστοποιει την ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟ αλλαγη.



Η Ζωη των Αποστολων, των μαρτυρων  και ολων των μαθητων του Χριστου ολων των εποχων χωριζεται ξεκαθαρα σε Προ Χριστου ζωη και στην μετα απο την παρουσια του Χριστου  Ζωη τους, και αυτο που εγκαινιαζει  την ΜΧ. Την μετα Χριστο Ζωη ειναι η παρουσια του Πνευματος του Πατρος και του ΧΡΙΣΤΟΥ στην καρδια του ΣΩΣΜΕΝΟΥ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ αμαρτωλου.« Αν με αγαπαει καποιος θα εφρμοσει τον λογο μου, και ο Πατερας μου θα τον αγαπησει, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ’αυτον και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.»(Ιωαννης 14:16,23)
Φιλε μου αν κατοικει το Αγιο Πνευμα στη Ζωη σου εισαι ΣΩΣΜΕΝΟΣ αναγεννημενος και οπως και η Μαριαμ  θα ΜΕΓΑΛΥΝΕΙΣ το  ΟΝΟΜΑ του γιατι θα ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙ και  το δικο σου πνευμα στο ΚΥΡΙΟ τον ΣΩΤΗΡΑ σου.«ΔΟΞΑΖΕΙ η Ψυχη μου τον ΚΥΡΙΟ και βρηκε αγαλλιαση το Πνευμα μου στο ΘΕΟ, το ΣΩΤΗΡΑ μου», Αν ομως Ζεις ακομα στην ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ζωη σου, τοτε τιποτε δεν σε εμποδιζει να ανοιξεις διαπλατα την καρδια σου στον Χριστο και ΚΥΡΙΟ σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ καιοπως η Μαριαμ, οι Αποστολοι, και οι Μαρτυρες και καθε αλλο σωσμενο Πιστο παιδι του κυριου και εσυ να τον ΥΜΝΗΣΕΙΣ και ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΕΙΣ που μεσα απο την απεραντη του χαρη σε ΕΣΩΣΕ !!!
Ο υμνος των χειλεων σου πιστοπιει αν εισαι σωσμενος η ΟΧΙ, αν ο Χριστος ειναι δικος σου ΣΩΤΗΡΑΣ η ΟΧΙ.

No comments:

Post a Comment