Popular Posts

Saturday 17 December 2011

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Σ’ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

by Stelios Fellas on Thursday, 15 December 2011 at 07:24
 
Αυτη ειναι Χαρμοσυνη Αγγελια οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ  ΣΩΤΗΡΙΑ σε καθε αμαρτωλο που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ , (οχι απλως πιστευει στην Υπαρξη του, γιατι και τα δαιμονια Πιστευουν στην Υπαρξη του και φριτουν) αλλα τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ  με ολη του την καρδια και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(ιωαννης 1:12-13,3:16,5:24,6:40,47,7:37-38,10;27-28)

«Τα δικα μου προβατα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τη Φωνη μου και με ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ. Κι’ ΕΓΩ  ΠΑΡΕΧΩ Σ’ΑΥΤΑ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ»(Ιωαννης 10:27-28)
«Σ’οσους ΕΔΕΧΤΗΚΑΝ τον ΧΡΙΣΤΟ, και (ανεπιφυλακτα )τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ σ’αυτους ο ΧΡΙΣΤΟΣ  ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.(Ιωαννης 1:12) και οχι σ’αυτους που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!

Ειναι καιρος ολοι μας να Παραδεχτουμε  την Αληθεια οτι η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΔΩΡΟ της ΧΑΡΗΣ του ΘΕΟΥ σ’ολους τους αναξιους αμαρτωλους που τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ με ολη τους την καρδια ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ, και οχι  η Συνεπεια των δικων τους εργων η της μεσολαβησεως της Εκκλησιας η καποιων τριτων.« Γιατι πραγματι ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΘΕΙ μεσω Πιστεως (καρδιακης στον Χριστο) και αυτο (δηλαδη η Σωτηρια σας) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ-ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. Δεν ειναι αμοιβη εργων.Σας το λεω για να μην καυχηθει κανεις »(Εφεσιους 2:8-9)

Φιλε μου ειναι απελευθερωτικο να  ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΕΘΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατι η ΑΛΗΘΕΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ στην ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙ  καθε αμαρτωλο που εκτιμησει την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ και στον Χριστο την καρδια του ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(ιωανης 1:12,3;16)  ΓΙΑΤΙ τοτε στην αιωνια ζωη θα ΜΠΕΙ.
«Εγω ΕΙΜΑΙ η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ Οποιος πιστευει Σ’εμενα, κι’αν αποθανει ΘΑ ΖΗΣΕΙ.»(Ιωαννης 11:25).Φιλε η Αιωνια Ζωη μ ε τον ΧΡΙΣΤΟ ειναι η ΖΩΗ που απο τωρα ο ΧΡΙΣΤΟΣ  χαριζει στα ΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ που τον ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ και που ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ.( Ιωαννης 10:27-28)

No comments:

Post a Comment