Popular Posts

Sunday 25 December 2011

ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

by Stelios Fellas on Friday, 23 December 2011 at 21:23
¨Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΥΡΙΕ , ΣΕ ΤΙΜΩ και με την καρδια μου σε ΔΟΞΟΛΟΓΩ¨ ειναι η προσευχη που σωζει τον αμαρτωλο, Και που του ανοιγει τον δρομο για την συμφιλιωση με τον Θεo.
Οποιος τον Χριστο εχει ΔΕΧΤΕΙ με τον Πατερα εχει ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙ και για ΠΑΝΤΑ θα ΣΩΘΕΙ,(ιωαννης 1:12,3:16)
 Σ’ευχαριστω Κυριε που μου εδωσες την ευκαιρια με τον Πατερα να ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΩ και για ΠΑΝΤΑ να ΣΩΘΩ ειναι η προσευχη που επικυρωνει την Σωτηρια.
Σ’ευχαριστω Κυριε που μου δινεις την ευκαιρια να ΕΠΙΚΥΡΟΣΩ την ΣΩΤΗΡΙΑ που ελαβα οταν ΠΙΣΤΕΨΑ Σ’ΕΣΕΝΑ ειναι η προσευχη που ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ την Σωτηρια.
Κυριε Ιησου Χριστε ΓΕΝΗΘΗΤΩ το Θελημα σου στη Ζωη μου και ΟΧΙ το δικο μου ειναι η προσευχη που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλο και τον ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕΙ για ΠΑΝΤΑ με τον ΘΕΟ.
Οι κουρτινες καλυπτουν καινο χωρο, και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στο ΑΠΛΕΤΟ Φως να εισερχεται στο διαμερισμα, και ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ειναι οι προσευχες που ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΝΟΝΤΕ στον Χριστο και στον Πατερα ΘΕΟ μεσω του Ιησου Χριστου.
« Οτι Ζητησετε στ’ ΟΝΟΜΑ μου ΘΑ το ΚΑΝΩ, για να ΔΟΞΑΣΤΕΙ ο Πατερας στο Προσωπο του Γιου. Αν ζητησετε κατι στ’ ΟΝΟΜΑ μου, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ»μας λεει ο Ιησους Χριστος.(Ιωαννης 14:13)
« Οτι κι αν ΖΗΤΗΣΕΤΕ απο τον Πατερα στ’ΟΝΟΜΑ μου να σας το Δωσει»(Ιωαννης 15:16)
« Σας το τονιζω και να ειστε βεβαιοι, πως οσα Ζητησετε απο τον ΙΔΙΟ τον Πατερα στ’ ΟΝΟΜΑ μου, θα σας Το ΔΩΣΕΙ»(Ιωαννης 16:23-24)
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ειναι η προσευχη που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλο.
Φιλε μου οταν σου μιλουν για την ΧΑΡΗ του ΘΕΟΥ χωρις τις Υποχρεωσεις του αμαρτωλου αυτο το δεν ειναι το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ μηνυμα του Ευαγγελιου. Αρχινα να ερχεσαι στον Θεο οχι μεσα απο την γνωμη σου αλλα μεσω του Γιου του του Αγαπητου μεσω του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Υπαρχουν ΑΠΑΡΑΒΑΤΑ ΟΡΙΑ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ και αν θελουμε να παραμενουμε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΔΕΝ πρεπει να παραβαινουμε τα Ορια του.

No comments:

Post a Comment