Popular Posts

Saturday 24 December 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΝ ΣΟΥ Η ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΝ ΣΟΥ Η ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΑΙΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΩΡΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ <ΚΑΙ ΜΗ ψευδομαρτυρήσεις ενάντια στον πλησίον σου αναληθή μαρτυρία.>(Δευτερονομιο 5:20)
Ο ενατος νομος που ΘΕΣΠΙΣΕ ο ΘΕΟΣ ειναι η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ της ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και η ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ θα ΣΤΕΡΗΣΕΙ τον παραβατη απο του ΘΕΟΥ την ΕΥΛΟΓΙΑ.
Δεν θα προκοψει ο ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ εκτος και αν ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ Συγχωρεσει ζητησει και ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ αφου δημοσιως το ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ.
Ο Θεος ειδοποιει καθε ανθρωπο τον Νομο του ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ, αλλα να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ και τον Ιησου Χριστο να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και προσωπικο του ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ να τον ΔΕΧΤΟΥΝ και τοτε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΟΥΝ.

<ΔΕΝ θα διαδώσεις μια ψευδή φήμη• δεν θα συμφωνήσεις με τον άδικο, για να γίνεις ψευδομάρτυρας. Δεν θα ακολουθήσεις τους πολλούς για κακό• ούτε θα μιλήσεις σε μια δικαστική υπόθεση, ώστε να κλίνεις με το μέρος των πολλών, για να διαστρέψεις την κρίση•(Εξοδος 23:1-2)> 

No comments:

Post a Comment