Popular Posts

Saturday 17 December 2011

H ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

by Stelios Fellas on Monday, 12 December 2011 at 08:19
 


Φιλε μου ο Χριστος μας ΑΓΑΠΑ και εδωσε τη ΖΩΗ του για να παρει πανω του τις ΔΙΚΕΣ μας αμαρτιες ωστε οσοι απο μας ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ να μην τον ΑΠΟΧΩΡΙΣΘΟΥΜΕ αλλα στην Αιωνια ΖΩΗ μαζι του να ΜΠΟΥΜΕ !!
Αγαπητε Φιλε, Φιλη δεν υπαρχει τιποτε που μπορει καποιος να κανει για να κερδισει την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Καμια καλη μας πραξη, καμια εναρετη Συμπεριφορα, καμια προσευχη αλλου, η Μεσητεια αλλου η Αλλης, ουτε και καποια Εκκλησιαστικη Λειτουργεια η Μυστηριο μπορει να εξαφαλισει την ΑΙΩΝΙΑ με τον Πατερα, τον γιο, και το Αγιο Πνευμα ΖΩΗ!
Γιατι ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ λεει ο ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ, και ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ (Ρωμαιους 3:23)
ΜΟΝΟ ο Ιησους ΧΡΙΣΤΟΣ συμφιλιωνει με τον Θεο καθε αμαρτωλο... που ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ!! «ο Χριστος στους δικους του ηρθε και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, Σε οσους ομως ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ’ αυτους ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ » (ιωαννης 1:12-13) και οχι σ΄αυτους που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ αλλα με δικες τους προσπαθειες και Μεσω τριτων επιχειρησαν να μπουν !!
Φιλε μου μονο ο Χριστος ειναι η ΟΔΟΣ προς τον Πατερα ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ που ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ καθε αμαρτωλο που ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και απο ΑΥΤΟΝ και μονο ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ, και ΕΚΕΙΝΟΣ που ΧΑΡΙΖΕΙ την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.»(Ιωαννης 14:6) και κανενας ΘΝΗΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ < ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ> ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.(Ιωαννης 14:6)
Φιλε ο ΧΡΙΣΤΟΣ σε προσκαλει στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζι του και ΧΑΡΗ του να ΜΠΕΙΣ. Το καλεσμα Αγαπης του μην το ΑΓΝΟΕΙΣ, ανοιξε με εμπιστοσυνη και ευγνομωσυνη την καρδια σου στο καλεσμα του (Αποκαλυψη 3:20) και στην Αιωνια ΖΩΗ θα μπεις και απο το Αγιο του ΠΝΕΥΜΑ θα ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙΣ (εφεσιους 1:13)και για παντα θα ΣΩΘΕΙΣ !!(Ιωαννης 10:28)

No comments:

Post a Comment