Popular Posts

Thursday 2 August 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ


Μερικοί εξαιρετικοί  Φίλοι δεν διακρίνουν οτι και στην παλιά διαθήκη καθε Ύμνος προς τον ΘΕΟ ειναι και για τον ΛΟΓΟ  του  τον ΚΥΡΙΟ Ιησου ΧΡΙΣΤΟ, γιατι ΠΟΤΕ ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ δεν ήταν χωρίς τον Λόγο του τον ΧΡΙΣΤΟ. 

Ο Πατήρ  Θεός στη επιστολή προς τους Εβραίους του προσφωνεί τον Γιο του τον Χριστό και του λέγει:   
«Ο Θρονος σου ω ΘΕΕ ΜΕΝΕΙ στους ΑΙΩΝΕΣ των ΑΙΩΝΩΝ. Σκήπτρο δικαιοσύνης ειναι το βασιλικό σου Σκήπτρο. Αγάπησες τη Δικαιοσύνη και εμισησες  την παρανομία . Γι`αυτο σ` εχρισε ΕΣΕΝΑ ΘΕΕ Μου ( Ο πατηρ αποκαλει τον Γιο ΘΕΕ ΜΟΥ) ο ΘΕΟΣ Πατέρας σου με λαδι ΑΓΑΛΛΙΑΣΗΣ και οχι τους κληρονόμους σου».(Εβραιους 1:8-9) και πάλι αλλού ο πατέρας Θεός προσφωνεί τον Χριστό και του λέγει : 
«Εσυ ΚΥΡΙΕ <αυτός ειναι ο μεγαλύτερος Θεϊκος Τίτλος>  Θεμελίωσες αρχικά τη Γη και Εργο των χεριών σου ειναι οι Ουρανοί. Αυτοι θα καταστραφούν, ΕΣΥ ομως παραμενεις αμετάβλητος. Και ΟΛΑ γενικά θα παλιώσουν και σαν περικάλυμμα θα τους Τυλιξεις και θα αλλοιωθουνε, ΕΣΥ ομως παραμένεις ο ίδιος  και τα χρόνια σου τελειωμό δεν έχουν
»(Εβραίους 1:10-12) 

Φίλε μου ο Πανταχού πάντα Παρών ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ που στερέωσε το ΣΥΜΠΑΝ  και με τη δύναμη του λόγου του το κρατα (κολοσσαεις 1:16-17) σε καλεί να του  ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου και να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και σου υπόσχεται οτι στην  Ευλογία του ΘΑ ΜΠΕΙΣ ! 
«Να, Στέκομαι τωρα μπροστα στη Πορτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και  ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου, ΘΑ ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί»(Αποκαλυψη 3:20) Θα μείνει μαζί σου ΟΛΕΣ τις ήμερες της ΖΩΗΣ σου. 

¨Θα ήθελα Κυριε να ζήσω για ΣΕΝΑ όλες τις ημέρες της Ζωής μου
¨ ειναι η μια προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό. 

Φίλε  μου σου εύχομαι στον Χριστό να ΔΩΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να ΜΠΕΙΣ !!!
 

No comments:

Post a Comment