Popular Posts

Friday 17 August 2012

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΑ


Φίλε μου η Προσευχή είναι πολύτιμη για την ΣΩΤΗΡΙΑ της Ψυχής, και η ανθρώπινη ψυχή έχει διαίσθηση και επιθυμεί να Σωθεί, αλλα δυστυχώς πολλοί  ειναι εκείνοι που έπαψαν να νοιάζονται για  την  Ψυχή τους και παρασύρονται απο άλλες φωνές που υπόσχονται Σωτηρία αλλά δεν ειναι η Φωνή του Αγίου Πνεύματος και στην ΑΠΩΛΕΙΑ οδηγούν.

Φίλε μου η Φωνή του Αγιου Πνεύματος στην  ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙ, και το Αγιο Πνεύμα μόνο τον Χριστό σε  καλεί να τον ΑΣΠΑΣΤΕΣ για να ΣΩΘΕΙΣ. Όσοι καλέ μου αδελφέ σου Προτείνουν σ`άλλους να προσευχηθείς για να ΣΩΘΕΙΣ  ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ούτε ΟΔΗΓΟΥΝΤΕ απο την ΦΩΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ γιατί το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ πάντα και ΜΟΝΟ στον Χριστό σε καλεί να ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ, να ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ  και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και ΠΟΤΕ δεν σε καλεί σε άλλους να προσευχηθείς !

 Το Άγιο Πνεύμα είναι εκείνο που καλούσε τους Ισραηλίτες τον  Χριστό να  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και τους έλεγε  « Σήμερα - αν ακουσετε τη Φωνη του-(Χριστου)- ΜΗ ΣΚΛΗΡΥΝΕΤΕ της καρδιες σας, οπως στην περιπτωσι της Ανταρσιας.»(Εβραιους 13:15) και τον ιδιο λόγο καθημερινώς λέγει σε κάθε ανθρώπινη καρδιά στον ΧΡΙΣΤΟ να ΔΟΘΕΙ για να ΣΩΘΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16,Αποκάλυψη 3:20)

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ, ΣΕ ΑΝΑΓΓΕΝΑ,  ΣΕ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. 

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΟΥΣΑ  ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ  ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
Γιατί καμια ευλογια δεν συγκρίνεται με την Ευλογία να ΖΕΙΣ με τον Χριστό στο Πλευρό σου και το Αγιο του Πνεύμα του να σε Φωτίζει, να σε ελέγχει και να σε καθοδηγεί, και κάθε στιγμή τις Ζωης σου να ξέρεις οτι επειδή ο Χριστός είναι μαζί σου, ότι απρόοπτο και να σου συμβεί δεν θα σ`αφήσει και δεν θα σ`εγκαταλείψει αλλά μέσα από την αναταραχή θα δώσει και την Έκβαση την καλή.  

΄ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ¨ ειναι η προσευχή που συμφιλιώνει τον αμαρτωλό με τον ΘΕΟ.
Φιλε μου η Προσευχη Αφιερώσεως στον Χριστό ειναι ΠΟΛΙΤΥΜΗ για την Σωτηρία της Ψυχής, σου εύχομαι σήμερα, τώρα να προσευχηθείς και τον  Χριστό ΧΩΡΙΣ δισταγμό ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment