Popular Posts

Tuesday 14 August 2012

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.


Φίλε μου αν γεννήθηκες και εσυ Χριστιανός οπως κι` εγω και το 98% των συμπατριωτών μας στον Παράδεισο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ εκτός και αν ανοίξεις την καρδιά σου και τον Χριστό Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12,3:16,36,5:24,6;40,47,7:37,10:27)

Καμία απόπειρα βελτιώσεως της Συμπεριφοράς σου ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ, γιατί στον παράδεισο δεν μπαίνουν αναμάρτητοι ουτε αμαρτωλοί με βελτιωμένη συμπεριφορά αλλα ΣΥΓΧΩΡΗΜΕΝΟΙ αξιολύπητοι αμαρτωλοί που αναγνώρισαν την αμαρτωλότητα τους και στον Χριστό με όλο τους το ειναι ΔΟΘΗΚΑΝ και ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ !!!
Ο κάθε αμαρτωλός προτού αρχίσει να εκφράζεται ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΚΑ πρέπει πρώτα τον Χριστό Σωτήρα και Κυριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ.

Μονο αν ο αμαρτωλός ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ,( Ιωαννης 3:6) και απο τον Χριστό λάβει το καινούργιο του ΠΑΡΩΝ την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μόνο τότε θα μπορεί να αντιστέκεται με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος στην Παλιά ζωντανή αμαρτωλή του δυνατή Φύση !

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΩΣΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΛΕΧΧΕΙ, ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ Ν` ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ που ειναι Πιστος και Δικαιος και που το Αιμα του μας καθαρίζει απο καθε αμαρτία AΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ (Α.Ιωάννου 1:9) για να συνεχίζουμε να ζούμε την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ζωή που εκείνος μας χαρίζει.

Ας μην ξεχνάμε οτι στον παράδεισο κανείς δεν θα μπει χάρη στην δικη του Αξία (αντάξια συμπεριφορά) αλλα χάρη στη ΑΝΕΚΤΙΜΥΤΗ ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΘΥΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ που ΠΛΗΡΩΣΕ με το ίδιο του το αίμα την ΤΙΜΩΡΙΑ της δικής μας ΑΜΑΡΤΙΑΣ, για να γίνουμε εμείς < οσοι ΑΝΟΙΞΑΜΕ την καρδιά μας και Σωτήρα μας και Κύριο μας τον ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ > καρπός της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ του Θεού χάρη του. (B. Κορινθιους 5;21)

Φίλε μου αν τον Ιησού Χριστό Σωτηρα μου δεν είχα δεχτεί, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ να μην είχα γεννηθεί .

¨ΚΥΡΙΕ ΙΣΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΣ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ¨Είναι η προσευχή εκείνου που επιθυμεί στην Ευλογία του Θεού και του Χριστού να μπει και Ριζικά ν` ΑΛΛΑΧΘΕΊ !!

No comments:

Post a Comment