Popular Posts

Tuesday 28 August 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Μ`ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

ΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΓΑΠΑΣ,
ΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ 
ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ


Γιατί όποιος δεν τιμάει τον Γιο, ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ και τον Πατέρα που τον έστειλε.(Ιωάννης 5:24) και ο Πατέρας Παραχώρησε στον Χριστό ΟΛΟ την εξουσία να κρίνει, για να ΤΙΜΟΥΝ όλοι τον Γιο όπως τιμούν και τον Πατέρα.(Ιωαννης 5:22-23)
Όταν τον Θεο ΤΙΜΑΣ, τον Χριστό δεν ΑΡΝΕΙΣΑΙ Σωτήρα και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ. 
Όταν όμως τον Θεο ΑΨΗΦΑΣ, τον Χριστό δεν καταδέχεσαι Κύριο και Σωτήρα σου να τον Δεχτείς.

< O Χριστός στους δικούς του Ηρθε και ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -τον εμπιστεύτηκαν καρδιακά- Σ`αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν παιδιά θεού, και που δεν γεννήθηκαν απο σαρκική μειξη, ουτε απο ανθρώπινη ενεργεία αλλά απο τον Θεό γεννήθηκαν ΞΑΝΑ.>(Ιωάννης 1;12-13), και Οχι σ`αυτους που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ Κύριο και Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!!!
O Θεός ΕΔΩΣΕ στον Χριστο ΟΛΟ την εξουσία να κρίνει, για να ΤΙΜΟΥΝ όλοι τον Γιο όπως τιμούν και τον Πατέρα.(Ιωαννης 5:22-23) όσοι τα λόγια του Χριστού αγνοούν που είπε:<Ελατε σε μενα όλοι εσείς που είστε Ψυχικά κατάκοποι και βαρυφορτωμένοι μ`έγνοιες και ΕΓΩ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ> (Ματθαιος11:28), και τρέχουν σ`άλλους και σε άλλες τον Χριστό ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ !

Κύριε Ιησού Χριστέ αν ήμουν Άθεος μήπως θα σ`αγαπούσα και θα σε τιμούσα ;
ΟΧΙ, αφού λοιπόν  δεν είμαι άθεος γιατί ακόμα ΑΡΝΟΥΜΕ Κύριο και Σωτήρα  μου να σε δεχτώ ; ; ;
Φίλε μου αν αυτή η ΑΡΝΗΣΗΣ εκφράζει εσένα, αν ΕΣΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ τον επι γης Πανταχού Παρών Θεό Ιησού Χριστό Κύριο και Σωτήρα  σου να τον δεχτείς τοτε ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ από κάθε άλλο ΑΘΕΟ ! Γιατι Θεός και Κύριος είναι ο Ιησούς Χριστός που  εσυ ΑΡΝΕΙΣΑΙ Προσωπικό σου Σωτήρα  και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

Φιλε μου οι άνθρωποι που ΥΠΑΚΟΥΝ στα λόγια του Χριστού ευημερούν και στην Αιώνια Ζωη θα ΜΠΟΥΝ.Οι άνθρωποι ομως που ΑΓΝΟΟΥΝ τα λόγια του Χριστού τους ίδιους αδικούν και στην ευλογία του ΔΕΝ θα μπουν. 
Γιατί στην βασιλεία του Θεου δεν θα μπει ο καθένας που του λέγει Κυριε, Κυριε αλλα μόνο οποιος κανει το θελημα του Πατρος του (Ματθαιος 11:28) και το Θελημα του Πατρος ειναι ο καθενας που ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ στον Χριστο, που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΥΤΑΙ και τον ΔΕΧΕΤΑΙ Κυριο και Σωτηρα της Ζωης του να ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ αλλα να εχει Αιωνια Ζωη.(ιωαννης 1:12-13,3:16,36,6:30) 

Ο Χριστός βεβαίωσε και ειπε < Αν μ`αγαπά κάποιος ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τον λογο μου, και ο Πατέρας μου θα τον Αγαπησει, και θα έρθουμε και θα κατοικήσουμε μαζι του> (Ιωαννης 14:23) 

Ο καθε  μετανοησας και Πιστευσας αμαρτωλός που τον Ιησού Χριστό Σωτήρα και Κύριο του τον ΔΕΧΤΕΙ, ο Πατήρ και ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα ΕΡΘΟΥΝ και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ μαζι του !! (Ιωάννης 14:23) 
Φιλε μου σου εύχομαι μ`ολη την καρδιά μου σήμερα  χωρίς επιφύλαξη  την καρδιά σου στον Χριστό  να την ανοίξεις και Κύριο και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και στην Ευλογία του Πατρός και του Γιου και εσύ να ΜΠΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16, Αποκάλυψης 3:20)

No comments:

Post a Comment