Popular Posts

Monday 6 August 2012

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Πηγή της Αιωνίου Ζωής είναι ο Χριστός.(Ιωάννης11:25,14:6) 
Η Πόρτα του Παραδείσου είναι ο Χριστός.(Ιωάννης 10:9) 
Το Φως του κόσμου ειναι ο Χριστός.(Ιωαννης 8:12) 

Ο Χριστός εΙναι ο Παντοδύναμος Πανταχού Παρών ΘΕΟΣ Κυριος και Δημιουργός που ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ απο την ΤΥΡΑΝΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ και το σήμα κατατεθέν του είναι η ΧΑΡΗΣ του. 

« Γιατί πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε σωθεί <λέγει ο απόστολος Παύλος στους Εφεσιους που τον Χριστό καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ > ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΕΩΣ.Κι` αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ δικό σας .Ειναι ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ. Σας το λέγω μην τυχον και καυχηθεί κανείς»(Εφεσιους 2:8-9) 

Φίλε μου λόγο της Αμετρητης Χαρης του θεου παρόλο που οι Εφεσιοι ήσαν αμαρτωλοί ΧΑΡΗ στην Θυσια του Χριστου -που σταυρώθηκε για να ΠΛΗΡΩΣΕΙ την δική τους και δική μας ΤΙΜΩΡΙΑ- επειδη ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ τον Χριστό έλαβαν το ανεκτίμητο ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ τους όταν και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ.(Ιωάννης 1:12,3:16,36,5;24,6:40,10:9) 

Και την ίδια Χάρη ο Χριστός σου προσφέρει και σε καλεί σ`Αυτόν να πας, Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Ιωάννης 1:12) και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις και σου λέγει: 

« Αν διψάει κάποιος ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Σ` ΕΜΕΝΑ και να ΠΙΝΕΙ. Όπως το λέει η γραφή Ποτάμια Ζωντανού νερού ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΎΝ μέσα απο εκείνον που πιστεύει (με την καρδία του) σ` έμενα.»(Ιωάννης 7:37) 

« ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ`ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΒΟΣΚΗ>(ΙΩΑΝΝΗς 10:9)

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ`ΕΜΕΝΑ, ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΘΑ ΖΗΣΕΙ» (Ιωάννης 11:25) 

« Να, στέκομαι μπροστά στην Πόρτα της Καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα Γιορτάσουμε μαζί» (Αποκάλυψη 3:20) 

Φίλε μου σου Εύχομαι να καλοδεχτεις την ΧΑΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ που σου προσφέρει Σήμερα ο ΧΡΙΣΤΟΣ και στην Αιωνια Ζωη και εσυ να ΜΠΕΙΣ και μετα θάνατον μαζι του να βρεθείς αλλα απο ΤΩΡΑ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να ΖΕΙΣ !!!

No comments:

Post a Comment