Popular Posts

Saturday 11 August 2012

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


Φίλοι μου το Μήνυμα Ζωής είναι σήμερα λίγο σκληρό , αλλά είναι για το δικό σου και δικό μου το καλό ,θ` αναφερθώ στις αντιξοότητες της συμπεριφοράς, ιδίως στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Γιατί ο Χριστός προτιμάει τον ντόμπρο που δεν του εχει ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ παρά αυτόν που ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ του Σώματος και του Αίματος του αλλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ν` ΑΝΟΙΞΕΙ την Καρδία του και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ. 


Υποκρισία είναι να λέγεις οτι αγαπάς κάποιον αλλα μην του ανοίγεις την καρδιά σου
, και ακόμα μεγαλύτερη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ειναι να δηλώνεις Χριστιανός, δηλαδή οτι ανήκεις στον Χριστό,να ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ του Σωματος του αλλα Ν`ΑΡΝΕΙΣΑΙ να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου και Σωτηρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ ! 
Υποκριτή γιατί μεταλαμβάνεις και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ τον Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον δεχτείς ;
 
Αυτό που δείχνει οτι Αγαπάς κάποιον ειναι όταν του ΑΝΟΙΓΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου και τον καλωσορίζεις Βασιλιά σου, και τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου και Κυριο σου, αλλα αν μεταλαμβάνεις ενω ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ στον Χριστο ν`ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ τότε είσαι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. 

Μετανόησε ειναι ο λογος του Θεου για εκεινον που δηλώνει Χριστιανος  και ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ του Σώματος και Αίματος του Χριστού, αλλα ΑΡΝΕΙΤΕ Ν`ΑΝΟΙΞΕΙ την Καρδια του και ΣΩΤΗΡΑ και Κυριο του να τον δεχτει.
Υποκρισία ειναι να ΔΕΧΕΣΑΙ ευχαριστήρια για κατι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ και ν` αφήνεις τους άλλους με την εντύπωσή οτι το έκανες.Και για τον ίδιο λόγο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ειναι να μεταλαμβάνεις να δείχνεις οτι ανήκεις στον Χριστο και οτι εισαι Πιστό του Παιδί ενώ στην ουσία ΔΕΝ του έχεις παραχωρήσει χώρο στην καρδια σου, και ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟ και Σωτηρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !

¨Κυριε Ιησού Χριστέ βοήθησε με να απαλλαχτώ, να απελευθερωθώ και να ΑΠΟΒΑΛΩ τις αντιξοότητες της Ζώης μου"  
Είναι η προσευχη που θα απαντήσει ο Χριστός και δύναμη και Φώτιση θα σου Δώσει για ν`απαλλαγείς απο της ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ της Ζωης σου. 

¨Κυριε Ιησου Χριστέ ΣΩΣΕ με απο τις αντιξοότητες και ασυνέπειες της συμπεριφοράς μου
¨Ειναι κι` αυτή μια Προσευχή που θ` απαντήσει ο Χριστός και δύναμη θα σου δώσει για να νικήσεις τις αντιξοότητες και ασυνέπειες της συμπεριφοράς σου.

No comments:

Post a Comment