Popular Posts

Saturday 4 August 2012

΄ΘΑ ΣΕ ΔIΟΞΩ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ, ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ¨ΕΙΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Σ` ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ.


 
Ο Απόστολος Παύλος μας λέγει οτι αφου ο Λογος που κηρύχτηκε απο αγγέλους αποδείχτηκε αληθινός και καθε παράβαση και παρακοή ΠΗΡΕ την ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ πως θα μπορέσουμε να ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ αν ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΟΥΜΕ την τοσο μεγαλη ΣΩΤΗΡΙΑ .(Εβραίους 1: 2-3)
 

Ο λόγος του Θεού λέγει σ`ολους όσους το κάλεσμα του Χριστου αγνοούν (27)οτι τους ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ μια ΦΟΒΕΡΗ υποδοχή κρίσεως και δυνατής Φωτιάς που πρόκειται να τους καταφαει (29) όλους εκεινους που ΠΕΡΙΦΡΟΝΟYΝ τον γιο του Θεού(Εβραίους 10:27-29), και οτι ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ να ΠΕΣΕΙ κανεις στα χέρια του Ζωντανού ΘΕΟΥ.( Εβραιους 10:31)και οτι θαΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ αυτους που το καλεσμα του ΑΓΝΟΟΥΝ ασχέτως ποιαΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ταμπέλα έχουν.πως θα μπορεσουμε να ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ αν ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΟΥΜΕ την τοσο μεγαλη ΣΩΤΗΡΙΑ που ο Χριστος κηρυτε>.(Εβραιους 1: 2-3) και οτι ο ίδιος ο Χριστός θα ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ εκείνους που τώρα ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, και ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝΕ στο Ευαγγέλιο του. Και οτι θα τιμωρηθούν με ΟΛΕΘΡΟ Αιώνιας απομάκρυνσης απο την Παρουσία του και ένδοξη Κυριαρχία του(Β.Θεσσαλονικεις 1:8-9)  

Φίλε μου ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ , Δεν ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ ο ΘΕΟΣ. (Γαλατες 6:7) ΔΕΝμπορείς το κάλεσμα του Χριστού να το ΑΓΝΟΕΙΣ και να ελπίζεις οτι στονπαράδεισο θα μπεις, αλλα ακομα και τωρα ο Χριστός σε καλεί να του ΔΟΘΕΙΣ και στην Ευλογία του να ΜΠΕΙΣ !

¨Κυριε Ιησού Χριστέ θα Ήθελα να ειμαι μαζί σου ΟΛΕΣ τις Ήμερες της Ζωης μου. Είμαι δικός σου, ας γίνει το θέλημα σου στη Ζωη μου¨ειναι η προσευχή που Σώζει τον Αμαρτωλό. 

¨ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ ΘΕΕ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕ Σ` ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΔΩ¨
Ειναι η προσευχή που αν είναι Ειλικρινής ο Χριστός θα απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.

Σου Εύχομαι στον Χριστο να ΔΩΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις.

No comments:

Post a Comment