Popular Posts

Tuesday 31 July 2012

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.


¨ Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωή μου¨είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε ευλογία του Θεού και για την Αναγέννηση σου και την Ευλογημένη με τον Χριστό ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ζώη σου.

Αυτό που υπολείπεται απο την πλήρη έκφραση της Αναγέννησης σου ειναι η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ σου, δηλαδή το δυναμικό Πλήρωμα, γεμισμα που το Άγιο Πνεύμα έδωσε στους Πιστούς στο υπερώο, και που δίνει σε κάθε πιστό ώστε δυναμικά  να ζήσει και τον Χριστό να υπηρετήσει.

Η προσωπική σου Πεντηκοστή, το γέμισμα σου απο το Αγιο Πνεύμα ειναι αυτο θα σε εφοδιάσει με την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, και θα σε οπλίζει για να φέρεις καρπό και να μένει, ειναι η Σούπερ Βενζίνη που ολοι έχουμε απολύτως ανάγκη για να αντιμετωπίζουμε τις τρικλοποδιές  της Ζωής και τα τεχνάσματα του διαβόλου του και να βγαίνουμε νικητές καθοδηγούμενοι απο το Άγιο Πνεύμα.
«Θα παρετε ομως ΔΥΝΑΜΗ , οταν ερθει το Αγιο Πνευμα πανω σας»(Πράξεις Αποστόλων 1:8) βεβαίωσε ο Χριστός στους  μαθητές του, και την ίδια βεβαίωση δίνει και σήμερα στον καθένα που ΑΝΟΙΞΕ την ΚΑΡΔΙΑ του και Σωτηρα του και ΚΥΡΙΟ του τον δέχτηκε οτι και αυτός ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΕΜΙΣΜΑ  απο το Άγιο Πνεύμα, ώστε και αυτός να προχωρεί στην Ζωή με την Απελευθερωτική δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

Η  ΔΥΝΑΜΙΚΗ  Ζωη με τον Χριστο  Αρχίζει με το Πλήρωμα με το ΓΕΜΙΣΜΑ σου απο το Άγιο Πνεύμα, που στέλνει ο Χριστός στον καθένα που του άνοιξε την καρδία του και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΗΚΕ.(Ιωαννης  15;26,16:7-,13-14,14:12-14)

No comments:

Post a Comment