Popular Posts

Monday 30 July 2012

ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΖΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΘΩ.


Πολλοί απο μας αδυνατούν να διανοηθούν οτι η άφθονη δυναμική Ζωή πηγάζει απο τον Χριστό γιατί στην φαντασία τους εξισώνουν με θλίψη, ανάματα κεριών, Θρησκευτικότητα, λιβάνια και ασκητισμό και ΟΧΙ με ενέργεια αγωνιστική Περιπέτεια επιτυχία Αισιοδοξία, ΘΑΡΟΣ και Χαρά γιατί στο πλευρό σου ΕΙΝΑΙ ο ΧΡΙΣΤΟΣ σου.

Η οικονομία ειναι ΧΑΛΙΑ, οι προοπτικές ειναι ΧΑΛΙΑ, αλλα αν θα δώσω την καρδιά μου στον Χριστό στην Ευλογία του θα ΜΠΩ.

Μονο αν θα αναπτύξεις ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με τον Χριστο στην Ευλογία του θα μπεις, γιατι ο ΧΡΙΣΤΟΣ  Αξιώνει με το Δώρο της Παρουσίας του και Ευλογίας τον αμαρτωλό που την παρουσία του ΕΚΤΙΜΑ και επιθυμεί και με όλη την καρδιά του/ης τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ.

Aυτο που Σώζει τον αμαρτωλό που τον ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ειναι το βήμα Πίστεως «Αφου δικαιωθηκαμε με βαση την πιστη [και εννοεί την ατομική καρδιακή προσωπική ΠΙΣΤΗ=ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ προς τον Χριστο] εχουμε αποκτήσει Ειρήνη με τον Θεο μέσω του Κυριου μας Ιησου Χριστου»(Ρωμαίους 5:1)

Αγαπητέ μου Φίλε/η η πιο σίγουρη, βέβαιη και Ευλογημένη αλλαγή είναι η αλλαγή το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ που ο Χριστός Χαρίζει σε κάθε κουρασμένο και απογοητευμένο αμαρτωλό που του ανοιξει την καρδιά του και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ, αυτος θα Αλλαχθεί απο το Αγιο του Πνεύμα θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ, θα αναγεννηθεί και την ΔΥΝΑΜΙΚΗ και Ευλογημενη ΑΙΩΝΙΑ Ζωη που ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ στα πιστα του παιδια θα αρχισει να την ΖΕΙ !!!

Το βήμα πίστεως σου προς τον Χριστό ειναι αυτο που θα σε Αξιώσει να λάβεις το ΔΩΡΟ της Σωτηρίας που ο Χριστος ΧΑΡΙΖΕΙ στον καθενα που τον εμπιστευτεί και Σωτηρα του τον ΔΕΧΤΕΙ !
" ο Χριστός Ηρθε στους δικούς του και ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ [δεν τον εμπιστεύτηκαν καρδιακά]. Σε οσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ [τον εμπιστευτηκαν καρδιακα] σ`αυτους ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γινουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.(Ιωάννης 1:12-13)

Η πίστης στον Χριστο ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον αμαρτωλό και τον αξιώνει με το Δώρο της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.
«Γιατι πραγματι με παροχη ΧΑΡΗΣ  εχετε ΣΩΘΕΙ μεσω της Πιστεως ( της προσωπικής και καρδιακής στον Χριστό).Και αυτο ΔΕΝ ειναι επίτευγμα δικο σας. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ του Θεού.Δεν ειναι αμοιβή εργων.Σας το λεω γαι να μην τυχόν και καυχηθει κανεις»

No comments:

Post a Comment