Popular Posts

Friday 27 July 2012

H AΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ


Αποσταθεροποιητικό ειναι οτιδήποτε ταρακουνά και κλονίζει την Πίστη. Η διάβρωσης της Γνήσιας Πίστης γίνεται σιγά, σιγά μέσω υποτιθεμένων καλοπροαίρετων πράξεων όπως οι ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ και Μεσολαβήσεις των Αγίων.  

ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΕΣΒΕΙΣ και ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ;
 Χρειαζόμαστε Πρέσβεις και Πρεσβείες σε κάθε Ξενο Έθνος που εχει διαφορετικά και ίσως και ΑΝΤΙΘΕΤΑ συμφέροντα  απο τα δικά μας. Και στέλνουμε τους Πρέσβεις μας εκεί για να Επηρεάσουν καθε αρνητικά σκεπτόμενο Πρόεδρο, Άρχοντα η  τοπικό Κοινοβούλιο  και να τους καταφέρουν να κοιτάξουν με ευμένεια τα δια μας ΖΩΤΙΚΑ θέματα.

Αλλά δεν έχουμε ανάγκη από ΠΡΕΣΒΕΙΣ και ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ Αγίων για να μπούμε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Χριστου που αν και ήταν στον ΟΥΡΑΝΟ ΚΕΝΩΣΕ τον Εαυτό του και ήρθε κάτω στη γη να σταυρωθει για μας (Φιλιππησιους 2:6-11), αλλά έχουμε ΑΝΑΓΚΗ απο ΕΥΣΕΒΕΙΑ και ΥΠΟΤΑΓΗ στα λόγια του. Έχουμε  ανάγκη απο ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ και ΥΠAΚΟΥΗ καρδια που δεν θα διστάzει να ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ στον Χριστό και Σωτήρα και Κύριο να τον ΔΕΧΤΕΙ.


Δυστυχώς όμως η Πιστης στις Πρεσβείες των Αγίων ειναι σαν την Πιστη στην άμμο που σαλεύει αντι της πίστης στον ασάλευτο βράχο τον Ιησού Χριστό που παραμένει Αιώνια στο Πλευρό κάθε αμαρτωλού που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ !
¨Θα ήθελα να ήξερα Κύριε Ιησού Χριστέ πόσες πρεσβείες πρέπει να ακούσεις προτου απαντήσεις την προσευχή μου;¨
Αδέλφια μου είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗΤΙΚΟ  για τον Χριστό που μας Αγάπησε τόσο πολυ και σταυρώθηκε για να μας σώσει> αν νομίζουμε  οτι είναι απρόσιτος και έχουμε ΑΝΑΓΚΗ απο πρεσβείες άλλων για να επικοινωνήσουμε μαζί του.

¨Αλλα εσυ Κυριε Εισαι Μεγας Θεος και δεν υπάρχει αλλος κάνεις Ελεήμων, Φιλεύσπλαχνος και Στοργικός όπως συ, και δεν εχεις ανάγκη απο πρεσβείες και μεσολαβήσεις Αγίων για να απαντήσεις τις Προσευχές μας και να ΧΑΡΙΣΕΙΣ Σωτηρία στον κάθε ειλικρινά μετανοουντα αμαρτωλό που σ`εμπιστευτεί και Σωτήρα και Κύριο του σε ΔΕΧΤΕΙ¨ 

Φίλε μου ο Χριστός με ανοιχτές αγκάλες θα σε ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ, και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ αν τον εμπιστευτεις και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ !

No comments:

Post a Comment