Popular Posts

Saturday 28 July 2012

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗΣ.

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Οταν χάσετε την Πίστη σας αποβιώσατε απο μακριά. Όταν παύεις να ελπίζεις παύεις και να ζεις, γιατί είναι ανθρώπινο όσο ο άνθρωπος ζει και να ελπίζει. 
Η Ελπίδα ειναι η φλόγα της Ζωής, και αν πάψω, πάψεις να ελπίζεις έχεις πάψει και πραγματικά να Ζεις ! 
Γι`αυτούς που ειχαν Πάψει να ελπίζουν ο Χριστός είπε «Ασε τους νεκρους να θαψουν τους δικους τους νεκρους»(Λουκάς 9:60) 

Φίλε μου η γεμάτη Ελπίδα Ζωη για το αύριο πηγάζει απο τον Χριστο που είναι η Πηγή της Ζωής.(Ιωάννης 1:4),χωρίς τον Χριστό ακόμα και αν εισαι στο θρησκευμα Χριστιανος είσαι ζωντανός νεκρός. Αν όμως στον Χριστο ΔΟΘΕΙΣ απο το Άγιο του πνεύμα θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ και από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσεις πραγματικά να ΖΕΙΣ και θα εχεις την απολυτη βεβαιοτητα οτι ΠΟΤΕ δεν ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ! 
Μόνο απο εκείνη τη στιγμή θα γνωρίζεις εμπειρικά και καρδιακά οτι Τίποτε ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που εκδηλώθηκε μέσω του Ιησού Χρίστου,άλλα μέσα από ολα τα δεινά θα βγαίνεις νικητής μέσω του Ιησού Χριστού που σε αγάπησε. (Ρωμαίους 8:35-39) 

Φίλε μου η καταπληκτική γεμάτη Ελπίδα δυναμική Ζωη, ειναι η Ζωη με τον Χριστο και δεν εννοώ να πας να κλειστείς σ`ενα μοναστήρι, αλλα να δροσίζεσαι και να οδηγείσαι κάθε μέρα της Ζωής σου σε μια καινούργια περιπέτεια με τον Χριστό στο Πλευρό σου,σ`ενα καινούργιο Αγώνα που αν και δεν βλέπεις το τέλος ξέρεις όμως το ΕΝΔΟΞΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 
Πριν είκοσι έξι χρόνια μερικά δυνατά πλήγματα με έφεραν στον Χριστό, και από τότε Ζω την Ευλογημένη δυναμική Ζωη, και ξερω οτι δεν υπάρχει κτύπημα Ζωής που θα με κανει να φουντάρω, και ούτε και ο άχαρος ΧΑΡΟΣ δεν έχει πάνω μου τίποτε οπως δεν έχει επίσης τίποτε επάνω σε κάθε πιστό ΠΑΙΔΙ του ΚΥΡΙΟΥ που στον Χριστό εχει ΔΩΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του τον ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ! 

Ο Χριστός φίλε μου είπε στα πιστά του παιδιά θα ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ, αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ μόνους , ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ εναν άλλο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ για να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ σας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το Πνεύμα της Αλήθειας (Ιωάννης 14:18,16).Το ιδιο ισχύει σήμερα για τον καθένα που εχει ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδιά του στον Χριστό και Σωτήρα του και Κύριο του τον Εχει ΔΕΧΤΕΙ, παύει να ειναι ΜΟΝΟΣ αλλα ο Πατηρ και ο Γιος και το Αγιο Πνευμα μεσα του ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ (Ιωάννης 14;23), και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ.(Εβραίους 13:5) 

ΘΑ Σ`ΑΓΑΠΩ ΠΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ. 

ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ. 
¨Κυριε Ιησου Χριστε ΑΣ ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ΖΩΗ μου¨, ειναι η προσευχή που αν ειναι ειλικρινης ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment