Popular Posts

Thursday 1 March 2012

ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ.

Δεν υπάρχει τιποτε ωραιοτερο απο το να βρεις κατι ανεκτιμητο, απο τα να λαβεις ενα ΔΩΡΟ που ποτε σου δεν θα μπορουσες να το αποκτησεις, και δεν υπαρχει τιποτε πιο απογοητευτικό απο το να εισαι ΤΟΣΟ ΔΙΠΛΑ σ`αυτο που θα ειναι Η ΕΥΛΟΓΙΑ για την καρδια σου και ομως να ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ να μην ΜΠΕΙΣ.

Ο Προφητης Ισαϊας αναφερόμενος για τους Εβραιους που ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ, που δεν διέκριναν οτι ητο Ο ΣΩΤΗΡΑΣ του Κοσμου και ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ την καρδια τους ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ λεει «ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑ σ`αυτους που ΔΕΝ με ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ.Φανερωθηκα σ`αυτους που ΔΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ να μαθουν για μενα» και απευθυνόμενος στο λαό Ισραηλ λεει: «Ολη τη μερα κρατησα απλωμένα τα ΧΕΡΙΑ μου σ`ενα λαό που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ και ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ» (ρωμαιους 10:20-21)

Δεν Θα υπάρξει τιποτε πιο ΑΠΟΓΟΥΤΕΥΤΙΚΟ στη Ζωη σου, απο το οτι σημερα εισαι τοσο διπλα στην Ευλογια του ΧΡΙΣΤΟΥ στην Σωτηρια και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ που σου ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ και να μην Μπεις επειδη δυσταξες να του ανοιξεις την καρδια σου και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.
Φιλε μου σήμερα βρίσκεσαι στο κατώφλι της ΕΥΛΟΓΙΑΣ και ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ και για να μπεις στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του και ΕΥΛΟΓΙΑ του ΠΡΕΠΕΙ τον Βασιλέα των Βασιλεων και ΚΥΡΙΟ των Κυρίων προσωπικό σου ΣΩΤΗΡΑ να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και τοτε ΜΑΖΙ του στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Δεν μπορεις Χωρίς ν` ανοίξεις την Καρδια σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να ΜΠΕΙΣ. Δεν υπάρχει αλλη Πορτα για να μπεις στην Βασιλεία του και στην Ευλογια του, ο ιδιος ειναι η ΠΟΡΤΑ και οποιος τον ΔΕΧΤΕΙ μπαίνει και ποτε του δεν θα χαθεί.
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ. Αν κανεις προσφύγει σ` ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ»(Ιωαννης 10:9)

Σου εύχομαι με όλη μου την καρδια να απαντήσεις το καλεσμα του ΧΡΙΣΤΟΥ που σήμερα ΚΤΥΠΑ την ΠΟΡΤΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και σου Λεει «Να. Στεκομαι τωρα μπροστά στην ΠΟΡΤΑ της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί»(Αποκαλυψη 3:20)

No comments:

Post a Comment