Popular Posts

Saturday 31 March 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΒΛΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ ;

Εμείς οι βιβλικοί Χριστιανοί διαφορετικά τιμάμε και εκτιμάμε τους Άγιους.

Το Ευαγγέλιο αποκαλεί Άγιο κάθε αμαρτωλό που τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ και Κυριο του έχει ΔΕΧΤΕΙ ενώ οι Ορθόδοξοι ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΎΣ που ούτε είναι βιβλικό και ούτε συμφωνεί με το Ευαγγέλιο.

Αν διαβάσουμε τις επιστολές που έστειλε ο Απόστολος Παύλος σ` εκείνους που έγιναν Χριστιανοί βλέπουμε οτι ΟΛΟΥΣ τους πιστούς χωρις εξαιρεση τους ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΓΙΟΥΣ < τοις Αγιοις τοις ουσιν εν Εφεσω>(Εφεσιους 1:1-2),«Εγω ο Παυλος ....και ο αδελφος Τιμοθεος γράφουμε προς τους ΑΓΙΟΥΣ και ΠΙΣΤΟΥΣ αδελφούς, που βρίσκονται στην πόλη των Κολοσσών»(Κολοσσαεις 1:1) Οι Άγιοι είναι και ΠΙΣΤΟΙ και κάθε ΠΙΣΤΟΣ είναι και ΑΓΙΟΣ δηλαδή ΞΕΧΩΡΙΣΜΈΝΟΣ και ΔΟΣΜΈΝΟΣ καρδιακά στον ΧΡΙΣΤΟ.

Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΑΓΙΟ το ΘΑΥΜΑΣΤΟ το ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΛΗΜΑ σου στη ΖΩΗ μου ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.
Και είναι η προσευχή που ο μετανοιωμένος αμαρτωλός που τον Χριστό ΑΓΆΠΑ και ΕΠΙΘΥΜΕΙ στην Ευλογία του να μπει κανει χωρίς καμία επιφύλαξη !

Αυτοί οι Δοθέντες ΑΦΙΕΡΩΘΕΝΤΕΣ στον Χριστο αμαρτωλοί είναι οι βιβλικοί Άγιοι -που σ`αυτούς απευθύνει τις επιστολές του ο Απόστολος Παύλος- και ΟΧΙ μια μικρή ομάδα που αντιβιβλικα η Ορθόδοξος Εκκλησία τους αποκαλεί Άγιους.

Κύριε Ιησού Χριστέ κανε η Αλήθεια να ΛΆΜΨΕΙ δυναμικά στην καρδία κάθε αμαρτωλού που ΖΗΤΑ την αλήθεια να γνωρίσει.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΆΜΨΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ που τον ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΑ και την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΜΑ.

No comments:

Post a Comment