Popular Posts

Saturday 17 March 2012

ΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

από Stelios Fellas ·
Φίλε μου εσύ που λέγεις η Εκκλησία μου είναι η ΜΕΤΑΔΩΤΡΙΑ της ΧΑΡΗΣ του ΘΕΟΥ και ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ άκουσε τι λέγει ο Λόγος του Θεούς σ`αυτούς που δεν ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΕ την καρδια τους στον ΧΡΙΣΤΟ Ν`ΑΝΟΙΞΟΥΝ « Εισαι ταλαιπωρος, και Ελεινος και φτωχος και γυμνος! Σε συμβουλευω ν`αγορασεις απο ΜΕΝΑ χρυσαφι καθαρισμενο στη Φωτια ...... ρουχα Λευκα για να ντυθεις.. κι`επισης κολλύριο για να βλέπεις ...Γινε ΘΕΡΜΟΣ και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ. Να στεκομαι τωρα στην Πορτα και ΧΤΥΠΩ! Αν καποιος ΑΚΟΥΣΕΙ τη φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙ την πορτα -της καρδιας του-ΘΑ ΜΠΩ μεσα και Θα Γιορτάσουμε μαζί(Αποκάλυψη 3:17-20)

Φίλε μου αν θέλεις να ΣΩΘΕΊΣ πρέπει στον ΧΡΙΣΤΟ να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΣ πρέπει ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ(Ιωάννης 1;12-13) γιατί ο ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ για να σε προστατεύσει απο την την Αιωνια συνέπεια της καρδιακής προς τον Χριστό ΑΚΑΤΑΔΕΞΙΑΣ λέγει « Φαντάζεστε ποσο Χειρότερη θα είναι η Τιμωρία την οποία άξια θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεού < που ΔΕΝ Απάντησε το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:28)και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12) > αλλα θεώρησε Χωρίς αξία το αίμα της σταυρικής Θυσίας ... και ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ της ΧΑΡΗΣ.(Εβραίους 10:29)Φίλε μου η Αγάπη του ΧΡΙΣΤΟΥ σήμερα σε καλεί ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να ΜΠΕΙΣ .

Κύριε Ιησού Χριστέ Μετανοώ που έως τώρα σε είχα Αγνοήσει πιστεύοντας οτι μέσα απο άλλες πόρτες θα έμπαινα στην βασίλεια σου, σου ΖΗΤΏ να με ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ και σε παρακαλώ την παρουσία σου να μου χαρίσεις, σου ΖΗΤΏ ελα στη ΖΩΗ μου και ΖΗΣΕ μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Είναι η προσευχή που αν είναι ειλικρινής ο ΧΡΙΣΤΟς θα απαντήσει και Αιωνια ΖΩΗ στον μετανιωμένο Αμαρτωλό που επιστρέψει και ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ σ`Αυτόν θα ΧΑΡΙΣΕΙ !!!!

No comments:

Post a Comment