Popular Posts

Sunday 11 March 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΕΙ

by Stelios Fellas
·
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.
ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,
ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΥΛΟΓΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΊΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.


Φίλοι ενα καινούργιο ΠΑΡΌΝ με τον Ιησού Χριστό Προστάτη στη Ζωη μας που λέγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αρχίζει απο τη στιγμη που θα ΔΟΘΟΥΜΕ σ`ΑΥΤΟΝ και θα ΠΑΡΑΔΟΘΟΎΜΕ σ` ΑΥΤΟΝ. Δεν υπάρχει τίποτε καλυτερο και πιο ευλογημενο απο το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΌΝ που ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΩΡΊΖΕΙ σ`αυτον που ΣΩΤΗΡΑ του και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ. Για μενα το καινούργιο Παρόν άρχισε τέλος το ογδόντα ΕΦΤΑ όταν λογο αβάστακτου ΠΟΝΟΥ με ΠΙΣΤΗ δόθηκα Χωρίς επιφύλαξη στον Χριστό και τότε ΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΑ-Βαπτιτηκα απο το Άγιο του ΠΝΕΥΜΑ. Φίλοι μου τιποτε δεν συγκρίνεται με την ΕΥΛΟΓΙΑ του να ΖΕΙΣ με την Προστασια του Αγιου Πνεύματος. Να ζεις την συντροφια του Αγίου Πνεύματος μέσα σου, να σε Φωτίζει, να σε καθοδηγεί, και με τρυφεράδα τα σφάλματα σου τα πολλά να σου ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ.

Ο Βασιλιας Δαβιδ λέγει στον ΧΡΙΣΤΟ "Καλύτερα μια μέρα στις Αυλες σου (στην παρουσία του Αγιου Πνεύματος σου) παρα χιλιάδες μακριά σου,(ψαλμος 84:11) και ο Απόστολος Παύλος λεγει Θεωρώ ΟΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για πέταμα προκείμενου να κερδίσω τον Χριστο και να ΒΡΕΘΩ ενωμένος μαζι του.(Φιλιππησιους 3:8-9) και στους Ρωμαιους βεβαιώνει καθε Αναγεννημένο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ οτι τίποτε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΊΣΕΙ ΠΟΤΕ απο την ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ.. και απο την Αγαπη του ΘΕΟΥ που εκδηλώθηκε μέσω του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.(Ρωμαίους 8:35,39)

Φίλοι μου ειλικρινά θα προτιμούσα να είμαι ΦΤΩΧΌΣ και στον ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ να ΜΠΩ παρα ΠΛΟΥΣΙΟΣ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και απ`ΕΞΩ να ΒΡΕΘΩ !!!

Σου εύχομαι με όλη μου την καρδία τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και εσύ να ΜΠΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment