Popular Posts

Friday 23 March 2012

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Αν στον Παράδεισο επιθυμείς μετά θάνατο να ζήσεις πρέπει τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ γιατί παρολο που όλοι ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΜΑΚΡΙΑ απο την ΔΟΞΑ του ΘΕΟΥ (Ρωμαίους 3:23)τα πίστα του Παιδια που την καρδία τους του άνοιξαν και ΣΩΤΗΡΑ τους και Κυριο τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ αυτοί στον παράδεισο θα μπουν,(Ιωάννης 1:12,Αποκάλυψη3:20,Ματθαίος 19;27) και ΟΧΙ ο καθένας που του Λέγει Κύριε Κύριε αλλά ποτε ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ την καρδία του να του ΑΝΟΙΞΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ. (Ματθαίος 7:22-23)

Μόνο ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι η ΠΥΛΗ του ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ « ΕΓΩ ειμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ`εμενα ως ΕΙΣΟΔΟ , ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαινει και θα βγαινει και θα βρει Βοσκη»(Ιωάννης 10:7,9).Αν δεν ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ αλλα ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ σε άλλους και άλλες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ δεν ΘΑ ΜΠΕΙΣ, άλλα ΑΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ και ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Δεν υπάρχει άλλη Πόρτα για να μπούμε στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι το ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ και ο ΔΡΟΜΟΣ που στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ οδηγεί και το βεβαίωσε όταν είπε «ΕΓΩ Ειμαι ο ΔΡΟΜΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ και Κανεις ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ-ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ στον ΠΑΤΕΡΑ παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ μεσα απο μενα»(Ιωάννης 14:6)

Και για τον καθένα που ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, που ΑΝΟΙΞΕ την καρδία του και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΗΚΕ ισχύουν τα λόγια που είπε και στους αγαπητούς του μαθητές «Στο σπιτι του ΠΑΤΕΡΑ μου <δηλαδη στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ> ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλοι Χωροι διαμονης, διαφορετικα θα σας το ελεγα. Πηγαινω λοιπον να σας ΕΤΟΙΜΆΣΩ τοπο, ΘΑ ΕΡΘΩ παλι και θα σας ΠΑΡΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ για να ΕΙΣΤΕ κι ΕΣΕΙΣ οπου ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ»(Ιωάννης 14:2-3)

Φίλε μου το κάθε ΠΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ και`ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, κι`αν και Εσυ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ , ΘΑ ΕΙΣΑΙ και ΕΣΥ ΟΠΟΥ ειναι ΑΥΤΟΣ, στο ΣΠΙΤΙ του ΠΑΤΡΟΣ.

Κυριε ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ με σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ που τοσα Χρονια στη Ζωη μου ζούσα ΑΓΝΟΏΝΤΑΣ την ΧΑΡΗ σου την Αγαπη και το Ελεος σου,σήμερα σε θερμοπαρακαλώ ΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ μου και ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ μου και ΑΣ ΓΙΝΕΙ το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΗΜΑ για ολες τις ημερες της ΖΩΗΣ μου είναι η ΠΡΟΣΕΥΧΉ που αν ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment