Popular Posts

Tuesday 13 March 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΖΗΤΑ.

by Stelios Fellas

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.

Ο Ιησους Χριστος ειναι επι Γης ΘΕΟΣ και όποιος τον ΔΕΧΤΕΙ στην Ευλογια του ΘΑ ΜΠΕΙ, όποιος όμως τον ΑΝΟΗΣΕΙ μακριά του ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

Κυριε Ιησου ΧΡΙΣΤΕ γέμισε με το ΦΩΣ σου το αληθινό να βλέπω την ΑΛΗΘΕΙΑ και να την ΑΓΑΠΩ, το σκοτάδι να ΜΙΣΩ εσένα να Σ`ΑΓΑΠΩ και για πάντα να ΣΩΘΩ είναι μια προσευχή που αν είναι ειλικρινής Σώζει τον Αμαρτωλό.

Κυριε Ιησου Χριστε θα σ`αγαπήσω οταν την καρδια μου θα ανοίξω, όταν με ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ την αλήθεια να ΑΓΑΠΗΣΩ είναι μια προσευχή που στην Σωτηρια του ΧΡΙΣΤΟΥ θα οδηγήσει αυτόν που απο το ΧΡΙΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ να τον Βοηθήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ ν`ΑΓΑΠΗΣΕΙ και το Ψέμα να ΜΙΣΉΣΕΙ !!!

Όποιος αγαπάει την ΑΛΗΘΕΙΑ και το Ψέμα το ΜΙΣΕΙ, τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΑΓΑΠΗΣΕΙ και για παντα θα ΣΩΘΕΙ γιατί ο Ιησους ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο ΔΡΟΜΟΣ προς τον Πατερα και Η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ (Ιωαννης 14:6), και όποιος τον ΧΡΙΣΤΟ Αγαπα την Ζωη του Αγαπα όποιος όμως τον ΑΓΝΟΕΙ μακριά του ΘΑ ΧΑΘΕΊ.

Κύριε Ιησού Χριστέ ΒΟΗΘΗΣΕ με την ΑΛΗΘΕΙΑ να ΑΓΑΠΗΣΩ και το ΨΈΜΑ να ΜΙΣΉΣΩ και μαζί σου εγώ να ΖΗΣΩ, ειναι η Προσευχή αυτού/ης που ΘΕΛΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ να τον ΔΕΧΤΕΙ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να ΜΠΕΙ.

No comments:

Post a Comment