Popular Posts

Wednesday 21 March 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.

ΑΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.


Kανενας άρρωστος δεν έγινε καλά ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ την αλήθεια, αλλα Μόνο εκείνος που ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ όσο πικρή και αν είναι έχει Ελπίδα για ΘΕΡΑΠΕΊΑ και καλύτερη ΖΩΗ.

Ο Ιησούς Χριστός είπε στους ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ Εβραίους που δυσπιστούσαν και αδυνατούσαν να τον ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ « ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ, αν ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΤΕ οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, θα ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ στις αμαρτιες σας»(Ιωάννης 8:24), και τα λόγια του ισχύουν και σήμερα για τον καθένα που τον ΑΓΝΟΕΙ και νομίζει οτι ΧΩΡΙΣ να ΑΝΟΊΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του μπορεί να ΜΠΕΙ.

Φίλε μου η ΑΛΗΘΕΙΑ και ΜΟΝΟ η ΑΛΗΘΕΙΑ θα σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ και ο ΧΡΙΣΤΌΣ τονισε είπε « Εγω ειμαι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ. Κανενας ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον ΠΑΤΕΡΑ παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(ιωαννης 14;6)

Ο Χριστός είναι η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ και είναι η ΠΗΓΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και αν επιθυμείς στην Ευλογία του να ΜΠΕΙΣ πρέπει να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΣ, και για να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ πρέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ και ΦΟΒΟ να ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ οτι στην βασιλεία του για να μπεις ΠΡΕΠΕΙ την καρδια σου να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου με πιστη να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12, Αποκάλυψη;20)

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι η προσευχή που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα απαντήσει στον καθένα που του το ζητήσει.
Φίλε μου ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θα ΦΩΤΙΣΕΙ με την ΑΛΗΘΕΙΑ καθενα που την ΑΛΗΘΕΙΑ ειλικρινά ΖΗΤΑ και είναι έτοιμος την ΑΛΗΘΕΙΑ να ΑΣΠΑΣΤΕΙ.
Σου Εύχομαι στον ΧΡΙΣΤΟ να προσευχηθεις και να του ΖΗΤΗΣΕΙΣ να ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατι οταν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του και εσύ το-τε ΘΑ ΜΠΕΙΣ !!!

Κυριε Ιησου Χριστε ΕΛΘΕΤΩ η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ΖΩΗ μου είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον πιστευσαντα και μετανοησαντα αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment