Popular Posts

Monday 13 February 2012

TO EYAΓΓΕΛΙΟ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

O ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΕΙ.
«Τα δικα μου Προβατα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την Φωνη μου και με ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ και . Κι`ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ`αυτα Αιωνια Ζωη και με κανενα τροπο ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ»(Ιωαννης 10:27)
ΑΝ θελεις να ΣΩΘΕΙΣ και στην Ευλογία του ΘΕΟΥ να ΜΠΕΙΣ ΔΕΝ εχει ΣΗΜΑΣΙΑ απο πιο ΕΘΝΟΣ είσαι και αν πηγαινες η δεν πηγαινεις σε Εκκλησία αλλα αν ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΠΙΣΤΗ και ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, γιατι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ κάθε αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(ιωαννης 1:12-13)« ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ` ΕΜΕΝΑ , κι`ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.»(Ιωαννης 11:25) Αυτη ειναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ Του ΘΕΟΥ και ΣΩΤΗΡΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ σε καθε αμαρτωλο που ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.

Φιλοι μου  ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι Αυτός που ΣΩΖΕΙ και ΚΑΝΕΙΣ  άλλος και εκείνος βάζει τους ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ εκείνους που ο ίδιος ΕΞΑΓΩΡΑΣΕ με το ίδιο του το Αίμα σε κάποια Τοπική εκκλησία.
Και στον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ τον επί Γης Πανταχού Παρών ΘΕΟ πρέπει να απευθύνουμε την ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ μας γιατι  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι εκείνος που ΣΦΑΧΤΗΚΕ και με το Αίμα του αγόρασε  για τον ΘΕΟ πιστευσαντες αμαρτωλούς απο ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ και ΓΛΩΣΣΑ και ΛΑΟ και ΕΘΝΟΣ(Αποκάλυψη 5:9) και δε είναι όλοι Έλληνες και ούτε όλοι προέρχονται από την Ορθοδοξη εκκλησία αλλα ειναι αυτοί που ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, είναι αυτοί Που ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ να του ανοίξουν την καρδια τους και να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ το καλεσμα του.(Αποκάλυψης 3:20)

Φίλοι μου ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι εκείνος που άνοιξε την ΠΟΡΤΑ του Παραδεισου, ειναι η ΠΟΡΤΑ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ,(Ιωάννης 10:9)και είναι ο ΜΟΝΟΣ που ΣΩΖΕΙ και ΔΕΝ κανει ΔΙΑΚΡΙΣΗ καμιά αλλα σώζει καθε αμαρτωλο ασχέτως αν ειναι Εβραίος η ΕΘΝΙΚΟΣ Έλληνας η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ αν ΠΗΓΑΙΝΕΙ η δεν Πηγαινει σε ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΖΕΙ τον ΚΑΘΕΝΑ που ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ και από τον ιδιο ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του Θα τον ΔΕΧΤΕΙ.
Γιατι εκτος απο τον ΧΡΙΣΤΟ απο κανέναν Αλλο δεν ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ ουτε ΥΠΑΡΧΕΙ αλλο ΟΝΟΜΑ κατω απο τον ουρανο ΔΟΣΜΕΝΟ γαι να ΣΩΘΟΥΜΕ>(Πραξεις 4:12)


«Εγω Ειμαι ο Δρομος και η Αληθεια και η Ζωη  και κανεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΦΘΑΣΕΙ στον Πατερα παρα ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΕΜΕΝΑ»(ιωανης 14:6)
«Οποιος εχει ΔΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ τον  ΙΔΙΟ  τον ΠΑΤΕΡΑ»(Ιωαννης 14:9)

No comments:

Post a Comment