Popular Posts

Sunday 26 February 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ

 ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ Σ` ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΩΘΩ  είναι η προσευχη εκείνου που στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ θέλει να ΜΠΕΙ. Ο Χριστός δεν θα αγνοήσει την ειλικρινή προσευχή αυτουνού που επιθυμεί στην Ευλογία του να μπει, αλλά θα τον βοηθήσει να τον εμπιστευτεί και στην Ευλογια του να μπει.

Όπως η Βροχη και το Χιονι πεφτουν απ`τον ουρανο και δεν επιστρεφουν, Χωρις να δωσουνε στη γη να πιει και να την κανουν γονιμη για να βλαστήσει....Ετσι και ο ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον ΘΕΟ ΑΔΕΙΑΝΟΣ, χωρις το Θελημα του να ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.(Ησαΐας 55;10-11)
Φιλε μου καθε ΥΠΟΣΧΕΣΗ που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ θα την ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ και Σωτηρια θα ΧΑΡΙΣΕΙ σε κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Κυριο και προσωπικο του ΣΩΤΗΡΑ τον ΔΕΧΤΕΙ.(ιωαννης 1:12)

Σου Ευχομαι τον ΧΡΙΣΤΟ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ γιατι ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιωνια ΖΩΗ και εσυ να ΜΠΕΙΣ.
`ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ` είναι η προσευχή που ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θα αγνοήσει αλλα θα την ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και την ΕΥΛΟΓΙΑ του θα χαρίσει σ`αυτον που με ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ καρδια του το ζητήσει.

No comments:

Post a Comment