Popular Posts

Sunday 12 February 2012

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ
Εκτεθειμένο σε μεγάλο κίνδυνο είναι το άτομο που εχει ταση να ΑΓΝΟΕΙ την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ του ΘΕΟΥ και υπερασπίζεται τον εαυτό του ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΝΤΑΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ τα λόγια του Ευαγγελίου για να ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ τον ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ που τον καλεί τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.

Φίλε μου Αγαπώ την Ζωη σου περισσότερο απο την Φιλία σου. Θα ήταν ευκολότερο να κέρδιζα την Φιλία σου συμφωνώντας μαζί σου παρα να σε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ότι σίγουρα ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ παρόλο που είσαι ΘΡΗΣΚΟΣ και Παρολο που Εξομολογεισαι και μεταλαμβανεις και αλλα ΧΙΛΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ενώ ταυτόχρονα την ΚΑΡΔΙΑ σου την κρατάς ΚΛΙΣΤΗ και τον ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΝΕΙΣΑΙ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΣ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.

Φίλε μου αν είχες αρτηριακή Στένωση, και κάπνιζες και ΕΠΙΝΕΣ και έτρωγες λιπαρές τροφές , και έκανες καταχρήσεις στην Ζωή σου θα έφευγες πριν την ώρα σου, το ίδιο όμως και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ να χασεις όταν τον λόγο του ΘΕΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ και ΑΡΝΕΙΣΑΙ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ!!!

Γιατί ο λόγος του θεου ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ πως η γη η οποία πίνει τη βροχή, που πολλές φορές έρχεται επάνω της, και όμως, ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ βγάζει αγκάθια και τριβόλια και είναι άχρηστη ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ από του να επισύρει την κατάρα ΠΑΝΩ της και να ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ τελικά στη Φωτια. (Εβραίους 6:7), και γη είναι η καρδία του ανθρώπου, που η Θα ΔΕΧΤΕΙ τον ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ που τον ΚΑΛΕΙ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ να τον ΔΕΧΤΕΙ η ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και στην τελική Φωτια θα ΟΔΗΓΗΘΕΙ.

Και φίλε μου μην ξεχνάς οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε « όποιος ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ τα λόγια μου έχει τον ΚΡΙΤΗ του . Είναι ο λόγος που Κηρυξα. Αυτός θα τον ΚΡΙΝΕΙ την Εσχατη Μέρα.»(Ιωάννης 12:48) ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ που ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ την ημέρα της κρίσεως. Θυμήσου τους Μακαρισμους οτι ΜΑΚΑΡΙΟΙ δεν ειναι οι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ αλλά οι ΤΑΠΕΙΝΟΙ την καρδία αυτοί που νιώθουν την Πνευματικη τους Φτώχεια και Δεν ΔΥΣΤΑΖΟΥΝ την καρδιά τους στον ΧΡΙΣΤΟ να την Ανοίξουν και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΑ ΘΕΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΙΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΩ και ΣΤΗΝ ευλογία ΣΟΥ να ΜΠΩ, είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment